Melisa Aslı Pamuk 'evet' dedi, Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu

29.03.2024 - 10:52 | Son Güncellenme: 29.03.2024 - 11:24

Oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'a evlenme teklif eden ve 'evet' cevabı alan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. Detaylar haberimizde...

Melisa Aslı Pamuk 'evet' dedi, Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un transfer rekorunu kırarak 2019'da 18.5 milyon Euro karşılığığında Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olan yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Fransız kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Lille'den ayrılarak kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen 27 yaşındaki milli futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Yusuf Yazıcı Türkiye'ye dönüyor

İtalyan devleri Napoli ve Milan'ın yanı sıra Süper Lig'den Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Yusuf Yazıcı, yeni sezonda Türkiye'de forma giymeye karar verdi. Bu kararının nedeni ise sevgilisi Melisa Aslı Pamuk...

Evlenip İstanbul'da yaşayacaklar

Ünlü futbolcu, geçen eylül ayında tatile gittikleri Como Gölü'nde Melisa Aslı Pamuk'a evlilik teklif etmiş ve "evet" cevabını almıştı. Bu yaz evlilik planları yapan ikilinin yeni yuvalarını da Türkiye'de, İstanbul'da kurmak istiyor.

Beşiktaş ile masaya oturacak

Sabah'ta yer alan haberde; Fransa seçeneğini eleyen milli futbolcunun Beşiktaş dahil olmak üzere kendisini isteyen kulüplerle pazarlık masasına oturmaya hazır olduğu aktarıldı. Siyah beyazlı yönetimin de kısa süre içinde Yusuf Yazıcı ile görüşüp oyuncunun taleplerini öğreneceği kaydedildi.

İstanbul takımlarıyla masaya oturacak

Mesleğinden uzak kalan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un da artık setlere dönmek istediği ve evlendikten İstanbul'da yaşamak istediği belirtilirken, sezon sonunda bonservisini eline alacak Yusuf Yazıcı'nın da kendisiyle ilgilenen İstanbul takımlarıyla transfer masasına oturmaya hazırlandığı kaydedildi.  

Beşiktaş ve Galatasaray ilgileniyor

Galatasaray devre arasında 27 yaşındaki yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimde bulunurken, Beşiktaş'ın yeni sezon için Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu belirtiliyor. Sarı kırmızılıların gelecek sezon yabancı sayısının 12'ye düşecek olması nedeniyle Yusuf Yazıcı için yeni bir hamlede bulunacağı da kulislerde konuşuluyor.   

36 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan milli yıldız, bu sezon 36 maça çıkan Yusuf Yazıcı Lille formasıyla başarılı bir peformans sergileyerek 10 gol, 3 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler