Meksikalı stoperden Galatasaray’a yakın markaj!

24.05.2021 - 19:04 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 20:47

Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Meksikalı futbolcu Johan Vasquez, sosyal medyadan sarı-kırmızılı kulübü takibe aldı.

Meksikalı stoperden Galatasaray’a yakın markaj!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de averajla kaybettiği şampiyonluğun ardından gözünü transfere çeviren Galatasaray adına dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların Meksikalı savunmacı Johan Vásquez'i gündemine aldığı iddia edilmişti.

Meksika takımlarından Pumas'ta oynuyor

Ülkesinin takımlarından Pumas’ın forması giyen 22 yaşındaki stoperin Galatasaray scout'larınca izlendiği ve beğenildiği öğrenildi. Bunun ardından genç futbolcudan da sürpriz bir hamle geldi. 

Sosyal medya üzerinden Galatasaray mesajı

Meksikalı stoper, sosyal medya üzerinden sarı kırmızılı kulübü takip etmeye başladı. Bazı taraftarlar da bunun transfer için bir sinyal olabileceğini düşünerek Vasquez’e mesajlar yolladı.

Johan Vasquez 39 maçta oynadı, 1 gol attı

Johan Vasquez, bu sezon Pumas formasıyla toplam 39 maça çıktı. 22 yaşındaki savunma oyuncusu takımına 1 gol, 1 asistlik performansıyla katıkı sağladı.

Marcao'nun yanına mı geliyor?

Galatasaray hafta sonunda bir diğer stoperi Marcao ile 2024 yılına kadar sözleşme yenilemişti. Cimbom’un Brezilyalı futbolcunun yanına bir takviye yapma arayışında olduğu ifade ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler