Mehmet Topal, Galatasaray'dan transfer yaptı! Anlaşma sağlandı...

30.08.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 13:15

Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Romanya Ligi takımlarından Petrolul Ploiesti, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Alexandru Cicaldau ile anlaşma sağladı.

Mehmet Topal, Galatasaray'dan transfer yaptı! Anlaşma sağlandı...

AJANSSPOR - HABER

Türk futbolunun efsane isimlerinden Mehmet Topal ilk teknik direktörlük deneyiminde sezon başında Romanya Ligi takımlarından Petrolul Ploiesti'nin başına geçmişti.

Mehmet Topal yönetiminde sahaya çıktığı 5 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde eden Petrolul Ploiesti'den flaş bir transfer hamlesi geldi.

Petrolul Ploiesti, Alexandru Cicaldau ile anlaştı

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Rumen ekibi geçtiğimiz sezonu Konyaspor'da kiralık olarak geçiren Galatasaray'ın 27 yaşındaki on nuraması Alexandru Cicaldau ile anlaşma sağladı.

Galatasaray ile son detaylar görüşülüyor

Haberde, Cicaldau ile anlaşan Petrolul Ploiesti'nin Galatasaray ile de transferin tamamlanması için son detayları görüştüğü kaydedildi.

Tek talibi Petrolul değil!

Rumen oyuncu ile Türkiye'den Gaziantep ve Bodrum FK'nin yanı sıra Belçika temsilcisi Westerlo ve İtalyan temsilcisi Pisa'nın da ilgilendiği biliniyor.

Bodrum'un FK'nın ilk teklifi kabul edilmedi

Süper Lig ekibi Bodrumspor, Cicaldau'nun maaşının bir kısmını ödemek istediğini Galatasaray'a iletti. Sarı kırmızlı takım ise transfere maaşının tamamının ödenmesi halinde izin verileceğini Ege temsilcisine belirtti. Bununla birlikte kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Cicaldau'nun istatistikleri

Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla 32 maçta 1 gol ve 2 asistlik peformans sergiledi. Cicaldau'nun Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler