Mehmet Sinan Dereli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

23.05.2024 - 17:49 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 17:54

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Ali Koç'un yeni yönetimindeMehmet Sinan Dereli de yer aldı. Peki Mehmet Sinan Dereli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Mehmet Sinan Dereli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Mehmet Sinan Dereli Ali Koç'un yönetiminde

Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olan isimler belli oldu. Mehmet Sinan Dereli de Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.

Mehmet Sinan Dereli kimdir?

Mehmet Dereli 1957 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 64 yaşındadır. Sanayici bir ailenin çocuğu olan Dereli, ilk ve ortaokul eğitimini İstanbul Işık Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Amerika'ya gitmiş; ancak daha sonra buradan Türkiye'ye dönmüştür. İlk olarak Esra Özkan'la dünya evine giren iş insanının bu evlilikten Emir adında bir oğlu oldu. Esra Özkan'dan sonra Şebnem Dinçgör'le evlenen Dereli, 2003 yılında bir kez daha baba oldu. 2016 yılında karaciğer nakli olan Mehmet Dereli, yaklaşık 5 yıldır Brezilyalı model Elaine Fonseca ile sevgili. 

Mehmet Dereli, İstanbul merkezli "İstanbul Motor Piston" şirketinin ortaklarındandır. Bu şirket, araçlara yedek parça; motor ve makine üretimi yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler