Mehmet Özdilek'den Rizespor - Beşiktaş maçı sonrası Semih Kılıçsoy'a uyarı

09.01.2024 - 23:50 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 00:01

Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçında 2 golle yıldızlaşan Semih Kılıçsoy'a uyarıda bulundu. İşte tüm açıklamaları..

Mehmet Özdilek'den Rizespor - Beşiktaş maçı sonrası Semih Kılıçsoy'a uyarı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

Yeni teknik direktörü Fernando Santos’un tribünden takip ettiği karşılaşmada siyah-beyazlılar deplasmanda Karadeniz ekibini 4-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Mehmet Özdilek, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

"Bunlar çok önemlidir futbolda"

Beşiktaş'ta oyuncuların mutlu göründüğünü dile getiren Özdilek, "Bugünün sevindirici tarafı genç oyuncuların bireysel anlamdaki performansları oldu. Geçen haftaya göre oyuncuların biraz daha saha içindeki coşkusu, maç içinde kulübe de oyuncularının yüzünün gülmesi vardı. Bunlar çok önemlidir futbolda." dedi.

"Şımarmadan devam etmesi gerekiyor"

Beşiktaş'ın 2005 doğumlu genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Rizespor maçını da boş geçmedi. Başarılı oyuncu attığı bu golle ligde üst üste 3. maçında da fileleri havalandırarak büyük alkış aldı.

Semih Kılıçsoy'a ayrı bir parantez açan Özdilek, "Semih Kılıçsoy bu yaşta bu performans büyük takdir hak ediyor. Kesinlikle şımarmadan devam etmesi gerekiyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal, Rize'den Semih ile uçtu!
Habere Git

"Beşiktaş camiası için en doğru tercih"

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos'a da değinen Özdilek, "Santos hocaya biraz zaman vermek lazım. Şu ana kadar yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi görünüyor. Son 14 senede kulüp takımı çalıştırmasa bile milli takım performansı Beşiktaş camiası için en doğru tercih." dedi.

"Enerji olarak camiaya o enerjiyi verdi"

Siyah beyazlı ekipte karamsarlığın kalktığını ifade eden Özdilek, "Beşiktaş camiasının üzerindeki kara bulutlar hocanın gelmesiyle birlikte biraz daha yumuşadı. Enerji olarak camiaya o enerjiyi verdi. Hocanın tribünde olması, Beşiktaş'ın bu başlangıcı bir önceki süreç gibi olmayacağını gösterdi. Oyuncular da sıranın kendilerine geldiğinin farkına varacaklardır." dedi.

"Hoca, Aboubakar ile görüşecekmiş"

Fernando Santos’un kadro dışı bırakılan Aboubakar ve Rosier ile görüşeceğini ifade eden Özdilek, "Hoca, Aboubakar ile görüşecekmiş. Santrfor isteği de olacak gibi görünüyor. Aboubakar ile görüşme önemli olacak. Ayrıca Rosier ile de görüşülecek. Hocanın verdiği en önemli mesajlardan birisi 'Saha içi ve dışında takım disiplini benim için çok önemli' diyor. Bu çok önemli bir şey." dedi.

"Beşiktaş'ta asıl kriz kanat oyuncuları değil"

Beşiktaş'taki transferlere de değinen Özdilek, "Bailly ve Onana gitti. Yabancı sayın düştü. Şu an iki yabancı oyuncu alma hakkın var. Ama almak için almanın da bir önemi yok. Doğru transfer olmayacaksa almayacaksın. Beşiktaş'ın ilk tercihi bana göre kanat transferi değil. Daha büyük öncelikleri var. Beşiktaş'ta asıl kriz kanat oyuncuları değil." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler