Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş ve Fernando Santos'a sert eleştiriler

17.03.2024 - 00:21 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 00:38

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ın, sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadeleyi TRT Spor'un Stadyum programında Mehmet Özdilek değerlendirdi.

Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş ve Fernando Santos'a sert eleştiriler

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında ağırladığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelede siyah-beyazlılar son dakikada Milot Rashica'nın kullandığı penaltı vuruşundan da yararlanamadı. Beşiktaş'ın performansını ve teknik direktör Fernando Santos'u TRT Spor'un Stadyum programında Mehmet Özdilek değerlendirdi.

"Santos üzerinden konuşmamız gerekiyor"

Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ın ilk yarıdaki kötü performansına atıfta bulunarak, teknik direktör Fernando Santos'u eleştirdi. Özdilek, oyunun kabul edilebilir olmadığını şu sözlerle ifade etti: "2. yarıda bir oyuncu değişikliğiyle Beşiktaş'ın oyunu ileriye gitti. Kaybetse de kabul edilebilir bir oyundu. Ama ilk devredeki oyunu kabul etmek mümkün değil. Oyunu artık takım üzerinden değil, Santos üzerinden konuşmamız gerekiyor."

"Demir Ege'nin potansiyeli var"

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç ismi Demir Ege hakkında da konuşan Mehmet Özdilek, "Demir Ege diye bir futbolcu var. Sıkıştığınız zaman kullanabilirsiniz. Bu oyunculara şans vermelisiniz. Semih nereden çıktı? Aldığı süre düşüktü ama süre almaya başlayınca nereye gittiğini gördük. Demir Ege'nin de böyle bir potansiyeli var ama şans vermelisiniz." dedi. 

"Birçok oyuncuyla vedalaşacaktır"

Siyah-beyazlıların gelecek sezon planlaması hakkında da yorum yapan Özdilek, "Bu oyuncu grubunun Beşiktaş taraftarını gelecek sezonda heyecanlandıracağını düşünmüyorum. Birçok oyuncuyla vedalaşacaktır Beşiktaş. Süreç öyle bir noktaya geliyor ki hocayla da bazı konuları görüşecektir." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ın başka opsiyonu yok"

Mehmet Özdilek, sözlerine şöyle devam etti: "Hoca geldiğinde 'savunma anlamında sıkıntımız var orayı düzeltmeliyiz' dedi. Evet, belki 6-7 maçlık süreçte burayı giderdi ama üretmede hala sıkıntı devam ediyor. Opsiyonlarını çeşitlendirmen lazım. Ya Muçi çıkacak, ya Semih, ya da duran top Beşiktaş'ın başka opsiyonu yok."

Senin için hazırladığımız haberler