Mehmet Özdilek: "Kazanmak moral açısından önemli"

10.10.2020 - 18:29 | Son Güncellenme: 10.10.2020 - 18:30

Erzurumspor son dakika haberleri... Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 2-1 galip geldikleri Trabzonspor maçını değerlendirdi. İşte Özdilek'in açıklamaları

AJANSSPOR-HABER

Erzurumspor'un Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği hazırlık karşılaşma sonrası teknik direktör Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Özdilek, "Milli Takım arasını en azından hazırlık maçı ile geçirmek planlarımız arasındaydı. Bugün birçok oyuncumuzu görmek istedik. Bazılarına vakit verememiştik. Skor önemli değildi, yapılanları yapmak adına önemli bir maçtı. İki takım da maça asıldı ve güzel bir maç oldu. Kazanmak moral açısından önemli. Bugünü çok doğru geçirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Gomes'in performansı hakkında...

Yeni transfer Ricardo Gomes'in performasnsını değerlendiren Özdilek, "Ricardo aramıza yeni katıldı. Arkadaşlarını çok fazla tanımıyor ama kalitesi bugün ortaya çıktı. Fiziksel olarak hazır değil, dolayısıyla bu ara ona faydalı olacaktır.

Gökhan geçen senede bu takımın oyuncusuydu. Yetenekleri olan bir oyuncu. Maçın başında biraz tedirgin başladı ama daha sonra toparladı. Oyunun tamamına bakmak lazım. Rakibinde önemli oyuncuları olduğunu unutmamak lazım. 2-0, 3-0'da olabilirdi. Bizim açımızdan bakacak olursak yine de iyi bir hazırlık maçı oldu bizim için" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler