Mehmet Özdilek'ten Başakşehir- Galatasaray Maçı Sonrası Tete Sözleri

24.09.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 09:06

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Başakşehir’i 2-1’lik skorla mağlup etti. Maç sonu yorumcu Mehmet Özdilek, flaş değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Özdilek'ten Başakşehir- Galatasaray Maçı Sonrası Tete Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Başakşehir deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu.

"Tete, çok iyi bir performans sergiledi"

Galatasaray forması giyen Tete'nin devre arasında takımdan ayrılabileceğini düşünen Mehmet Özdilek, "Galatasaray bugün tüm ataklarını sağ kanattan gerçekleştirdi. Tete çok iyi bir performans sergiledi. Ben Tete'yi devre arası transfer döneminde bile tutmanın zor olacağını düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"Yürekten oynayan bir oyuncu"

Lucas Torreira'nın mücadelesine vurgu yapan Mehmet Özdilek, "Torreira zaten yine müthiş oynadı. Yürekten oynayan bir oyuncu. Orta sahayı tek başına ayakta tutan hem ofansif olarak hem de defansif olarak harika bir oyuncu. Galatasaray oyunun gidişatında çok zorlanmadı" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kiralık gitti Aslan'a golünü attı
Habere Git

"Hava toplarında etkili bir oyuncu"

Davinson Sanchez'in performansını yorumlayan Mehmet Özdilek, "Sanchez hem diri bir oyuncu hem hava toplarında etkili bir oyuncu. Aklıyla oynayan ve bu sebeple Galatasaray'a katkı sağlayacak bir oyuncu. Hem hava topları kuvvetli hem çabuk bir oyuncu hem de soğukkanlı da bir isim. Maç 2-1'ken bile 2-2'ye gitmeyecek gibi duruyordu" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler