Mehmet Demirkol Şüpheliyim, Kaan Kural Abi Yok Ya

23.09.2022 - 11:24 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 15:07

Son dakika spor haberi: Türkiye'nin Lüksemburg ile 3-3 berabere kalması herkesi şoke etti ama ünlü yorumcu Mehmet Demirkol bu soncu maçtan önce tahmin etti. Detaylar haberimizde...

Mehmet Demirkol Şüpheliyim, Kaan Kural Abi Yok Ya

AJANSSPOR HABER

Türkiye'nin Uluslar Ligi C Grubu'nda evinde ağırladığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kalması kamuoyunu hem şoke etti hem de kızdırdı. Ay yıldızlılar 1 puan alarak Uluslar Ligi'nde B Grubu'na çıkmayı garantiledi ama zayıf olarak nitelendirilen rakipten 3 gol yenilerek berabere kalınması çok büyük eleştirilere neden oldu. Teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceği de tartışılır oldu.

Mehmet Demirkol'dan tam isabet

Milli oyuncular daha önce verdikleri demeçlerde gruptan namağlup ve gol yemeden çıkma hedefini dillendirmişti. Ama bunu gerçekleştirme şansları artık kalmadı. Öte yandan ünlü yorumcu Mehmet Demirkol için bu sonuç sürpriz olmadı. Çünkü Demirkol, maçtan önce Socrates derginin Youtube kanalında Kaan Kural ile birlikte yaptığı "Oyna Devam" programında alınan sonucu öngördü.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Terim belgeseli tamamen zaman kaybı"
Habere Git

"Şüpheliyim", "Yok abi ya"

Demirkol'un tahmini Kural'ı çok şaşırttı. İşte ikili arasında geçen diyalog:

-Mehmet Demirkol: Umuyoruz tabii Lüksemburg'u yeneriz. Ama ben şüpheliyim. 

-Kaan Kural: Abi o kadar değil ya!

-Mehmet Demirkol: Şüpheliyim! Lüksemburg iyi takım. Umuyorum öyle değildir ama umuyorum bir an önce buradan çıkarız.

-Kaan Kural: İkisini de kazanacağız abi.

Nihayetinde Demirkol şüphesinde haklı çıktı ve milli takım Lüksemburg ile berabere kalırken yenilmekten de son ada kurtuldu.

Hakan Çalhanoğlu bile lider değil

Diğer yandan Demirkol, milli takım kadrosuna dair önemli eleştirilerde bulundu.

Demirkol, iki-üç isim hariç takımda lider oyuncu olmadığını söyledi: "Çok iyi iki kalecimiz var. Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır bence dünya klasında oyuncular. Basketbol Milli Takımı için de geçerli. Geri kalanlara bir bak. Bunlardan hangisi kendi takımının lideri? Yok öyle bir şey. Hep yan roller. Burada takımının lokomotif oyuncusu olması lazım. O niye yok bu da olsun! Öyle bir oyuncu yok. Öyle zannedebiliriz ama öyle değil. Hakan Çalhanoğlu'nu söyleyen olabilir. Bence değil de... Hadi buna itiraz etmeyeyim. 4 tane 5 tane 6 tane olması lazım. Liderlik yapacak oyuncu lazım."

Senin için hazırladığımız haberler