Mehmet Demirkol, Türk futbol tarihinin en iyi golcüsünü açıkladı!

31.12.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 10:04

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Türk futbol tarihinin en iyi futbolcularını açıklarken, kariyeri hakkında da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol, Türk futbol tarihinin en iyi golcüsünü açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de Arhan Ata Pilavoğlu'nun sorularını yanıtladı. Demirkol,  Türk futbol tarihinin en iyi futbolcularını açıklarken, kariyeri hakkında da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Cemil Turan, Hagi ve Sergen Yalçın"

Demirkol, Türk futbolunda gördüğü en iyi golcünün Cemil Turan olduğunu söyledi. 

Cemil Turan, Hagi ve Sergen Yalçın’ı elit seviyedeki futbolcular olarak değerlendiren Demirkol, Alex, Ünal Karaman, Feyyaz Uçar, Fatih Tekke, Tanju’yu da A Plus kategorisine ekledi.

"Ben mesleği bırakma düşüncesindeydim"

2008 yılında gündüz 11’de Ntvspor’da program yapmasının o dönem için saçmalık olarak tanımlayan Demirkol, “ O dönem ben mesleği bırakma düşüncesindeydim. Sadece yazı yazmak istiyordum. Ancak o dönem haber müdürü Fuat bey ısrar etti ve program yaptık, sonrasında da yayın tuttu. Gerçekten de tekrarlarla başarılı olduk." dedi.

İlgini Çekebilir
Demirkol: "Suud ile Atatürk pazarlığı yapıyorsun... Kim verdi sana bu yetkiyi?"
Habere Git

"Bu utanç verici"

Eski günleri günümüzle kıyaslayan Demirkol, insanların davranışlarının değiştiğini dile getirdi. Demirkol, "Kibir eskiden günahtı. Çok basit eskiden okula giderken muz götürülmezdi. Ancak şimdi her şeyin kibri gösterilmeye çalışılıyor. Ve giderek artıyor. Bu utanç verici." dedi.

"Devam etmesini isterdim"

"Spor servisi" programının kariyerinin dönüm noktası olarak ifade eden Demirkol, "Devam etmesini isterdim. Çok iyi seyrediliyordu. Reyting düzenlemesi değişince programda sekteye uğradı ve kapandı." dedi.

"Espriler, karikatürler bana değer katar"

Kendisiyle ilgili eleştirilere de değinen Demirkol, " Sosyal medyada komik olarak taklidimi yapabilirler. Ancak yalan ifadeleri kabul edemem. Sadece komik olsun. Espriler, karikatürler bana değer katar. " dedi.

Son olarak en sevdiği yemeklere de değinen Demirkol, Adana Kebap, döner, paella ve lüferin en sevdiği yemekler olduğunu ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler