Mehmet Demirkol: "Şenol Güneş son iki seneyi unutturmak için zor bir göreve geldi"

12.09.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 11:04

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in geri dönüşü hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar.

Mehmet Demirkol: "Şenol Güneş son iki seneyi unutturmak için zor bir göreve geldi"

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Kaan Kural'ın sunumuyla yayınlanan Oyna Devam programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Demirkol, Şenol Güneş'in Trabzonspor'a geri dönüşünü değerlendirdi.

"Şenol Güneş bir kahramandır"

Demirkol, "Şenol Güneş bir kahramandır, ama bir taraftan da çok tartışılır. Trabzon biraz öyle. Güneş, Türk futboluna damga vurmuş en önemli üç teknik direktörden bir tanesidir. Son iki dönemi çok kötü geçti.

"Son iki seneyi unutturmak için çok zor görev"

Bu son iki dönemin üstünü çizmek için, onu unutturmak için zor bir görev. Hakikaten üç rakipte iki sene üst üste şampiyon olan Galatasaray. Fenerbahçe ve Beşiktaş çok enteresan kadrolar kurdu.

İlgini Çekebilir
Hamit Altıntop'tan itiraf: "Pişmanım"
Habere Git

"Beşiktaş çok çok iyi başladı"

Ben özellikle Hasan Arat'ın planları ne diye bilmiyordum. Planı koydular masaya. Bunun finansal tarafı nedir bilmem. Ama sahada bu kadar hızlı ne oynadığını gösteren son dönemde olmamıştı. Beşiktaş çok çok iyi başladı.

"İlk maç çok zor"

Şenol Hoca için de hakikaten çok zor bir maç. İlk maç Beşiktaş'a karşı. Ben kendisine hayran bir gazeteci olarak, yorumcu olarak başarılı olmasını isterim. Bu maceranın iyi bitmesini isterim.

Mustafa Denizli öyle olmamıştı, o çok yaralayıcı bir şeydi" dedi.

Şenol Güneş: "İmzalar kâğıt üstüne atılır"

Öte yandan Trabzonspor'a imza atan Şenol Güneş, "İmzalar kâğıt üstüne atılır, sözler karşılıklı verilir ama önemli olan ruhu ve gönlüyle burayı yaşamaktır; bundan endişeniz olmasın. Arzu ettiğiniz takımı ve mücadeleyi hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular, salonda kuvvet, sahada taktik çalıştı.

Bordo-mavili takım, Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün saat 17.00'de yapacağı idmanla sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler