Mehmet Demirkol'dan kendisini eleştiren Bülent Yıldırım'a cevap

21.12.2023 - 21:22 | Son Güncellenme: 21.12.2023 - 21:26

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında eski hakem Bülent Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı yorumlara açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan kendisini eleştiren Bülent Yıldırım'a cevap

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, beIN Sport kanalında "Trio" programında yer alan eski hakemler Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran hakkında yorumlarda bulundu.

"Önemli olan birbirimizi anlamak"

Demirkol, Bülent Yıldırım hakkında "Bozulmuş benim dediklerime geçen hafta Bülent hoca. Bozulsun hiç önemli değil. Önemli olan birbirimizi anlamak. Söylemek istediğim şey şu, Icardi'nin pozisyonuna üçü de penaltı dedi. Penaltıyı verirken dediler ki, 'Hakem böyle karar verdi ama bizce penaltı.' Eğer hakemi anlıyorsan, böyle bir karar da verebilir diyorsan niye çarpı atıyorsun hakeme? Çarpı atıyorsun, hakem yanlış yaptı diyorsun. Yönetim olmaz demiş, çarpı koyun demiş. Yönetim hakem mi? Sensin orada uzman. Sen oraya çarpı koyarsan Galatasaray taraftarı da haklarını arar haklı olarak. Senin yaptığın eyyamdır." ifadelerini kullandı.

"Bahattin Duran'ı neden eleştirdim onu da söyleyeyim"

Bahattin Duran'ın Beşiktaş - Pendikspor maçında Colley'in golünün iptal olmasına neden olan yorumu hakkında açıklamalarda bulunan 53 yaşındaki Mehmet Demirkol, "Bahattin Duran'ı neden eleştirdim onu da söyleyeyim. Eyyam yapıyor çünkü... Eyyamcı! Beşiktaş - Pendikspor maçı, top dışardan geliyor yardımcı bayrağını kaldırdı. Beşiktaşlı bakış açısı ile 'Golüm yendi' diye düşünürüm. Ama Bahattin Duran 'Hiçbir kanıtım yok ama top dışardan geldi' derse o eyyam olur abiciğim" dedi.

"Yapmayın bunu diyorum"

Demirkol, "Trio" programındaki hakemlerin kanıtları olmadan hakemleri töhmet altında bıraktıklarını söyledi ve  "Bir hakem, bir trafik polisi elinde kanıt olmadan ceza kesebilir mi? Eğer kesersen eyyamcı olursun. Yapmayın bunu diyorum" diye ekledi.

"Yöneticiye sarı işareti koydurmuyorsun bana laf ediyorsun"

Hakemlerin ezbere konuştuklarını ve eyyam yaptıklarını ifade eden ünlü isim, "İstanbulspor maçının yarıda kalmasına neden olan pozisyon için üçü de penaltı yok dedi. Kabul, ama milleti alıştırdınız abi el yüze geldi diye. 'Tokat atıyor adam ya' diyor taraftarda. Önemli olan el kalıyor mu, doğal konumunda mı buna bakacaksın. Sahadan gelmemiş o yöneticiye sarı işareti koydurmuyorsun bana laf ediyorsun. Benim kişilerle işim yok. Sen hakeme çarpıyı koyuyorsun sonra onun fotoğrafı sosyal medyada dolanıyor." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler