Mehmet Demirkol: "Mourinho'yu beğenmeyebilirsin ama bunu diyemezsin"

26.08.2024 - 22:20 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 23:24

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u farklı mağlup etmesinin ardından yorumlardan bulunan Mehmet Demirkol, Jose Mourinho'nun usta olduğu konuyu açıkladı. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Mourinho'yu beğenmeyebilirsin ama bunu diyemezsin"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Sarı-Lacivertlileri değerlendirdi. Demirkol, "Jose Mourinho'nun bu konuda usta olduğunu herkes kabul eder" dedi. İşte detaylar...

"Bence bir sürpriz yaşamıyor"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Youssef En-Nesyri hakkında konuşan Mehmet Demirkol, "En-Nesyri'yi takım tam halindeyken değerlendirmek lazım. Tahmin ediyorum ki En-Nesyri neyi geliştirmesini biliyor. Ona söylenmiş. Nereden itibaren takıma dahil olacağını da biliyor. Bence bir sürpriz yaşamıyor" dedi.

"Usta olduğunu herkes kabul eder"

Jose Mourinho'nun oyuncu ilişkileri konusundaki maharetinden bahseden Demirkol, "Bu konuda bir şey diyemezsin" dedi. Ünlü yorumcu, "Mourinho ile ilgili her türlü eleştiri yapılabilir. Beğenmeyebilirsin. Ama oyuncu ilişkileri konusunda bir usta olduğunu herkes kabul eder. Bu konuda bir şey diyemezsin. Söylenen şeylere kulak asmam.

"Hiç duymadım böyle bir şey"

Şunla iyiymiş, bunla kötüymüş... Olacağını zannetmiyorum. Olmadı, hiç duymadım böyle bir şey. Olur, bir oyuncuyla arası kötüdür ama ona o söylenmiştir. Sen böyle devam edersen olmayacak denmiştir. Bu kadro, bu kulübe hiç kolay değil ama" şeklinde konuştu.

"Sana o formayı vermeyebilir"

İrfan Can Kahveci'nin forma şansı bulmakta zorlanmasını da değerlendiren Mehmet Demirkol, "İrfan Can çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Milli Takım'da da tam oynayamadı. Orada kafa olarak da yorulursun. Kampta olmak fizik olarak yormasa bile mental olarak yorar. Tatilde yatmakla aynı şey değil. Sonra apar topar tatile benzemeyen bir tatile gidip yüksek tempolu bir çalışmanın içine giriyorsun. Yani hazır olsan bile sana o formayı vermeyebilir" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler