Mehmet Demirkol : "Medina sanki dünyayı değiştirecek"

10.09.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 23:42

Ünlü ve tecrübeli spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Cristian Medina ile ilgili görüşlerini dile getirdi. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol : "Medina sanki dünyayı değiştirecek"

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Cristian Medina ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Medina sanki dünyayı değiştirecek"

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgili yorumlarda bulunan ünlü yorumcu, "Medina sanki gelecek dünyayı değiştirecek. Medina'da Krunic olma riski var. Çok yükseldi beklenti. Yine hayal dünyasına giriyoruz. Böyle olsa Real Madrid alır." şeklinde konuştu.

Cristian Medina'nın Boca Juniors serüveni

Bu sezon Arjantin ekibiyle 30 maçta süre alan Medina, 3 gol ve 4 asistlik performansa imza attı. Toplamda ise 2.476 dakika sahada yer aldı. Medina, kariyeri boyunca sadece Boca Juniors'ta forma giydi.

Arjantinli genç futbolcu, 156 maçta 9 kez gol sevinci yaşarken, 11 kez arkadaşlarına gol pası verdi. Medina ayrıca 23 kez sarı kart gördü ve kariyerinde sadece bir kez çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler