Mehmet Demirkol: "İlk defa bunu dedim; Tamam artık Mourinho..."

26.08.2024 - 14:24 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 15:06

Süper Lig'in 3. haftasında Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti ve yorumcu Mehmet Demirkol mücadeleyi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: "İlk defa bunu dedim; Tamam artık Mourinho..."

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig 3. hafta mücadelesinde konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti ve puanını 7'ye yükseltti. Maçın ardından ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında karşılaşmaya dair görüşlerini paylaştı.

"Mourinho'ya katılıyorum"

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun maç öncesi röportajında "Rizespor ligin en hazır takımı" demecini hatırlatan Demirkol: Rizespor’un ligin en hazır takımı olması konusunda Mourinho'ya katılıyorum. Böyle bir rakibe karşı çok iyi bir analiz yapılmış. Portekizli hoca Rize’yi iyi çalışmış. Maç sonunda ev sahibi ekibin teknik adamı İlhan Palut’un Şenol Güneş vari bir açıklaması oldu. 'Fenerbahçe ısınmaya çok konsantre çıkmış' dedi. Şenol Güneş’te İtalya maçı için söylemişti aynısını.

Çok iyi çalışılmış

Geçen hafta ortalık yıkılıyordu 'Mourinho kaçıncı hafta gider?' diye. Fenerbahçe, Rizespor’un çok iyi yaptığı kanat bindirmelerine izin vermedi ve resmen buradan oynama dedi. Rizespor’u merkeze çekti ve bir oyuncuyu boş bıraktılar. Top ona gelince de Fenerbahçe çok hızlı bastı ve topu aldı. Bunların hepsi çalışılmış.

Fenerbahçe geçen sene de Rize'yi 5-0 yendi ama...

Fred hücumun bir parçası oldu. İsmail hücumcu orta saha, Djiku ve Çağlar da orta saha gibi oynadı. Bunları izlerken bu sene ilk defa 'Tamam ben Mourinho takımı izliyorum' dedim. Bunu Lille‘e karşı yapmak kolay değil tabi çünkü o takım bambaşka bir seviye. Fenerbahçe geçen sene de Rize’yi 5-0 yendi ama bu başka bir oyun. Başka bir yemek. Mourinho bu maçı çok iyi planlamış.

Senin için hazırladığımız haberler