Mehmet Demirkol: "İbrahim Üzülmez neden böyle dedi anlamadım"

26.08.2024 - 14:57 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 15:10

Yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u Süper Lig'in 3. haftasında 5-0 mağlup etmesinin ardından mücadeleye dair değerlendirmeler yaptı.

Mehmet Demirkol: "İbrahim Üzülmez neden böyle dedi anlamadım"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti ve puanını 7'ye yükseltti. Maçın ardından Mehmet Demirkol Socrates Dergi YouTube kanalında karşılaşmayı değerlendirdi.

"Ferdi gibi transfer olursa şaşırmam"

Oosterwolde'nin iyi bir performans sergilediğini söyleyen Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe oyunun üstünlüğünü Rizespor’a hiç vermedi. Topu Rize’ye bıraktığında dahi oyun üstünlüğünü elden bırakmadı. Ossterwolde de Ferdi gibi yüksek bonservis kazandıran bir satış yaparsa şaşırmam.

İsmail Kartal'ı tebrik etmek lazım

Fenerbahçe’nin deplasmanda 21 maçta yenilmiyor kulüp rekorunu egale etti. Bu maçların çoğu İsmail Kartal yönetiminde. Onu tebrik etmek lazım. İsmail Kartal yokmuş gibi konuşmamak gerekiyor. Bu takım geçen seneyi 17. sırada bitirmedi. Geçen sezon 99 puan topladı. Konferans Ligi’nde şampiyona elendi.

Fred hata yaptığı zaman şaşırıyorum

Fred’in sadece toplu oyunda değil topsuz oyunda yaptığı katkıda çok çok önemli. Her seferinde nerde olması gerektiğini biliyor. Hata yaptığı zaman çok şaşırıyorum" ifadelerini kullandı.

"Mourinho'yu eleştirmeyeceksin"

İbrahim Üzülmez'in "Mourinho, 3-4 tane forvetle oynayınca ‘Devrim yapıyor’ diye konuşmayalım. İsmail Kartal bunu yapınca ufak dokunuş, Mourinho yapınca devrim. Ben bunu kabul etmiyorum. Bizim ülkemizde yabancı hayranlığı fazlasıyla var" konuşmalarını yorumlayan Demirkol:

"İbrahim hoca neden giriyor böyle toplara anlamıyorum ama İbrahim Üzülmez‘in dediğine şöyle katılıyorum; 'Üç tane santrfor oynadı da devrim yaptı' diyeni eleştireceksin Mourinho'yu eleştirmeyeceksin" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler