Mehmet Demirkol, Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi

18.09.2024 - 21:07 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 22:17

Galatasaray'ın Süper Lig 3. hafta erteleme mücadelesinde Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etmesinin ardından ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, gündemi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Son şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in 3. hafta erteleme mücadelesinde evinde teknik direktörlüğünü Selçuk İnan'ın yaptığı Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında değerlendirmelerde bulundu.

"Gaziantep FK'nın Galatasaray'a dayanması mümkün değildi"

Gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol: "Galatasaray tarafından baştan sona gösterilen mükemmel bir baskı oyunu vardı. Gaziantep FK'nın buna dayanması mümkün değildi. Baskıyı pasla açarsın. Bunun başka yöntemi yok. Rakip kaptırdığı topu bu kadar çabuk geri kazanabiliyorken başka çaren kalmıyor pasla çıkmak zorundasın.

Gaziantep savunması sıklıkla topu taca vurdu. Bu ligin heyecanına kendisini kaptırmamış bir futbol izleyicisi maçın üçüncü dakikasından sonra, 'tamam kapat. Galatasaray bu maçı kazanır' der.

Okan Hoca yaratılan havayı güzel kullandı

Galatasaray medyasının 'Bu takımdan hiçbir şey olmaz' gibi yarattığı havayı Okan Hoca’nın güzel kullandığını düşünüyorum. Herkesten ekstra bir motivasyon gördük Gaziantep FK maçında.

'Ben futbolcuyum' dedi

Berkan Kutlu'nun özellikle altını çizmek lazım İtalya’ya gelmesinden sonra, 'Tamam ben futbolcuyum' dedi" ifadelerini kullandı.

Barış Alper'in attığı tartışmalı gol

Barış Alper’in attığı goldeki tarışmalı pozisyon hakkında konuşan Demirkol: "Hakem dedi ki 'Barış Alperen’in koluna top değmedi' Bizim VAR hakeminin, orta hakemi çağırmasa bile monitörden neye baktığını görmemiz lazım. Artık bunu saklamaya gerek yok. 2-3 sene içinde konuşmaları da canlı olarak vereceksiniz. Buna mecbur kalacaksınız, dünya buna müsaade etmiyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler