Mehmet Demirkol, Giovanni van Bronckhorst'un yanıldığını açıkladı!

16.09.2024 - 14:55 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 15:13

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un değişikliklerini eleştirdi.

Mehmet Demirkol, Giovanni van Bronckhorst'un yanıldığını açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ve Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği dev derbiyi Socrates Dergi YouTube kanalında Mehmet Demirkol değerlendirdi.

"11'e 11 devam etseydi bence Beşiktaş daha rahat oynardı"

Beşiktaş'ın performansını değerlendiren Mehmet Demirkol, "10 kişi kalması Beşiktaş'ın işini zorlaştırmış olabilir. Geçiş oyununu daha çok seviyor Beşiktaş. Bunu da en iyi yapanlardan. Ama gömülü savunmaya karşı ne yapacaklardı? O kadar kalabalık ki önü şut deneyemedi Beşiktaş. Onları aramaları lazımdı. 11'e 11 devam etseydi bence Beşiktaş daha rahat oynardı" dedi.

Gedson Fernandes'in değişimi

Gedson Fernandes'in Beşiktaş'ta organizasyonun parçası halinde geldiğini kaydeden Mehmet Demirkol, "Gedson bizim gözümüzde koşusu olan, top kapan, sahipsiz top kapan, ceza sahasını zorlayan ama ne yapacağını bilmeyen adam. Ama şimdi organizasyonun bir parçası olmayı öğrendi" yorumunda bulundu.

"Hocanın değişikliklerini çok 'Hollandalı' buldum"

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un değişikliklerinden de bahseden Demirkol, "Hocanın değişikliklerini çok Hollandalı buldum. Onlar pozisyon oyunu oynarlar. Sağ kanadı değiştirdiği zaman aynı performansı alabileceğini düşünüyor ama aynı adamlar değil onlar" dedi.

"Özgüveni çok düşük"

Demirkol, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Onur Bulut hakkında ise şu yorumu yaptı: "Onur'u ben Beşiktaş'a gelmede önce çok beğeniyordum ama özgüveni çok düşük. Hep yanına pas atıyor. Hiç mi ileri gitmez, çalım atmaz? Buradaki sorun buydu."

Senin için hazırladığımız haberler