Mehmet Demirkol: "Galatasaray, Fenerbahçe'nin tam tersi"

19.08.2024 - 19:27 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 19:36

Galatasaray'ın sezon başlangıcını Socrates Dergi'de değerlendiren Mehmet Demirkol, "Galatasaray, Fenerbahçe'nin tam tersi" yorumunda bulundu. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Galatasaray, Fenerbahçe'nin tam tersi"

AJANSSPOR - HABER

Sezon Süper Kupa'daki ağır Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan Galatasaray, başta Mauro Icardi olmak üzere yıldızlarıyla Süper Lig'e 2'de 2 ile başlamayı bildi. Sarı-Kırmızılıların performansını Socrates Dergi'de değerlendiren Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile olan farkına değindi.

"Galatasaray, Fenerbahçe'nin tam tersi"

Galatasaray'ın 2-1'lik Konyaspor galibiyeti hakkında Mehmet Demirkol, "Galatasaray, Fenerbahçe'nin tam tersi. Bağışıklık sistemi çok kuvvetli. Bunu çözebilecek oyuncuları, teknik direktörleri ve planları var ve içerisi karışıkken yapıyorlar bunu. Konyaspor çok iyi pres yaparken Muslera iki uzun top atıyor kırıyor orayı" değerlendirmesinde bulundu.

"Ben bunları Inter'de Paris Saint-Germain'de hatırlamıyorum"

Mauro Icardi'nin oyundaki rolünden bahseden Mehmet Demirkol, "Barış'ı ve Kerem'i çok iyi kullandılar ama işin başında Icardi var. Özellikle Mertens kontrol altındayken Icardi onun rolünü alıyor. Ben bunları Inter'de Paris Saint-Germain'de hatırlamıyorum" dedi.

"Torreia, yanına kim gelirse gelsin onu yükseltecek"

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'dan özel olarak bahseden Demirkol, "Torreia, yanına kim gelirse gelsin onu yükseltecek. Bu pozisyonda oynayan birinin bu kadar istikrarlı olması da çok önemli. Durmadan oynuyor. Uruguay Milli Takımı'ndan da düştü. Ona rağmen bu performansı veriyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler