Mehmet Demirkol : "Eren Elmalı'ya bunu sormamız lazım"

10.09.2024 - 22:15 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 22:22

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Trabzonspor forması giyen Eren Elmalı'nın performansı hakkında yorumlarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Mehmet Demirkol : "Eren Elmalı'ya bunu sormamız lazım"

AJANSSPOR HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Trabzonspor'da forma giyen Eren Elmalı'nın performansı hakkında konuştu. Demirkol, Eren Elmalı'nın dün Milli Takımımızın İzlanda ile karşılaştığı ve 3-1 galip geldiği ve 1 asistle tamamladığı maçta mükemmel bir oyun oynadığını söyledi.

"Eren Elmalı'ya bunu sormamız lazım"

Eren Elmalı'nın Trabzonspor'da, İzlanda karşısındaki oyunu hiçbir zaman oynamadığını söyleyen ünlü yorumcu, "Eren Elmalı, olağanüstü bir futbol oynadı. Trabzonspor'da buna benzer oyunu hiç oynamadı ama Trabzon'dan önce bu oyunu oynayabilecek potansiyeli vardı. Bu kadar zaman bu oyunu neden oynayamadığını sormamız lazım. Bu bireysel değil. Yanındakilerle ne kadar uyumlu? Tek başına oynanabilen bir oyun değil bu." açıklamasını yaptı.

Eren Elmalı'nın Trabzonspor karnesi

2022-2023 sezonunda Kasımpaşa'dan Trabzonspor'a transfer olan Eren Elmalı için Bordo-Mavililer 3 milyon 600 bin Euro bonservis bedeli ödedi ve oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol'dan transfer eleştirisi!
Habere Git

Trabzonspor'da toplamda 93 maça çıkan 24 yaşındaki sol bek, 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 7.763 dakika sahada kalan Elmalı, 23 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler