Mehmet Demirkol: "Bu, Türkiye'de suç! Söylersem davalık olabilir"

26.08.2024 - 22:45 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 08:20

Socrates Dergi YouTube kanalında konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray'da yaşanan karaborsa bilet iddiaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Bu, Türkiye'de suç! Söylersem davalık olabilir"

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, gündeme bomba gibi düşen Galatasaray'da kulüp içindeki bazı kişilerin karaborsadan bilet sattığı iddiaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karaborsa bilet iddiaları

Galatasaray'da kulüp içindeki bazı kişilerin, yeni sezon kombine ve maç biletlerini henüz satışa çıkmadan elde edip, karaborsadan fahiş fiyatlarla sattığı iddia edildi. Bu yöntemle yaklaşık 54 milyon Euro'luk dev bir kazanç elde edildiği de iddialar arasında yer aldı.

Dursun Özbek: "Elinizde bir belge ve bilgi varsa gelin bize söyleyin!"

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde karaborsa bilet iddiaları hakkında şunları söyledi: "Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmek isteniyor. Birisi gelsin desin ki ‘Şu maçın biletini, şu kişiden, şu paraya aldım.’ Elektronik ortamda kimin ne bileti aldığı belli. Elinizde bir belge ve bilgi varsa gelin bize söyleyin.

Bu işin ilk üzerine gidecek ve insanların gerekli cezayı alması konusunda ilk harekete geçecek kişi ben ve yönetim kurulu. Eğer birisi bu işi elinde belge var gibi söylüyor ve bana müracaat etmiyorsa o kişiyi müfteri olarak yaftalamak lazım."

"Ben söylersem davalık olabilir"

Mehmet Demirkol ise, Galatasaray'daki iddialar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirkol, "50 milyon Euro falan büyük para. Kara borsa Türkiye’de suç. Satışa çıkınca alır ve satarsın, bir de kaynağından daha piyasaya çıkmamış ürünü alıp satıyorsan, bu karaborsa değil, başka bir şey. Ceza hukukçuları ne olduğunu söylesinler. Ben söylersem davalık olabilir" dedi.

Dursun Özbek'e seslendi

Sözlerine devam eden Demirkol, Dursun Özbek'e şu sözlerle seslendi: "İçeride çalışan onu piyasaya vermeden satıyor, bu hırsızlık. Kendi işyerinden mal çalıyorsun. Bu karaborsa değil. Dursun Özbek kanıtı olan gelsin anlatsın diyor. Tribüne gidin başına böyle bir şey gelen var mı diye sor, gör."

Senin için hazırladığımız haberler