Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa'yı aratmayacak"

10.09.2024 - 22:46 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 23:15

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Benfica'dan transfer ettiği Portekizli yıldız Joao Mario'yu değerlendirdi. İşte detaylar...

Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa'yı aratmayacak"

AJANSSPOR-HABER

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki "Karşı Karşıya" programında Beşiktaş'ın yeni transferi Joao Mario'yu değerlendirdi.

"Joao Mario çok şeyi değiştirecek bir transfer"

Beşiktaş'ın yeni Portekizli yıldızının sezonun en iyi eklemelerinden olduğunu vurgulayan Demirkol "Joao Mario bana kalırsa sezonun en iyi transferlerinden biri. Çok çok iyi transfer, çok şeyi değiştirecek bir transfer." dedi.

"Mario, Rafa Silva'ya yakın bir transfer"

31 yaşındaki Mario'nun Beşiktaş'ta sezonun flaş ismi Rafa Silva kadar etkili olacağını düşünen başarılı yorumcu "Rafa Silva’ya yakın bir transfer bana kalırsa. Beşiktaş’ın özellikle ön alanı inanılmaz oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Aboubakar'ın ardından bir müjde daha! İşte Chamberlain'in yeni adresi...
Habere Git

Beşiktaş'tan Mario'ya farklı transfer formülü!

Siyah-Beyazlılar, Portekiz Ligi'nin dev takımı SL Benfica'dan transfer ettiği başarılı orta alan oyuncusu ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçirecek oyuncunun, gelecek sezon 2 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.

Mario-Rafa ikilisi 3 sezon beraber oynadı

Beşiktaş'ın yeni transferleri Rafa Silva ve Joao Mario, 2021-2024 yılları arasında 3 yıl boyunca Benfica'da beraber oynadı ve birlikte bir Portekiz Ligi şampiyonluğu yaşadılar.

Senin için hazırladığımız haberler