Mehmet Demirkol: "Başka biri olsa neden oynatmıyorsun derim"

10.09.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 00:00

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki kadro planlaması hakkında görüşlerini dile getirdi ve yorumladı. İşte tüm detaylar...

Mehmet Demirkol: "Başka biri olsa neden oynatmıyorsun derim"

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin kadro planlaması hakkında görüşlerini dile getirdi. Demirkol, İrfan Can Kahveci'nin bu sezon ilk 11'de fazla forma şansı bulamayacağını ifade etti.

"En Nesyri ve Amrabat'a asla lafım yok"

Tecrübeli yorumcu, Fenerbahçe'nin transferleri hakkında şu cümleleri kullandı: "99 puan toplayan Fenerbahçe, 7. majör transferini yaptı. 3 milli oyuncu Türk, 4'te majör, global transfer. En Nesyri ve Amrabat'a asla lafım yok. Maximin'de de hızlı bir kanat gerekiyordu takıma. Cenk geldi, Batshuayi'nin gitmesi hem maddi hem de psikolojik. Muhtemelen, Mourinho, 'Dzeko gitsin' dese bırakacaklardı Dzeko’yu.

Oğuz Aydın ve Levent Mercan'ın ligde oynayacaklarını düşünüyorum uzun vadede."

"İrfan Can'ın sürekli ilk 11'de oynayacağını düşünmüyorum"

İrfan Can Kahveci'nin bu sezon yedek kulübesinde yer alacağını ifade eden Mehmet Demirkol, "İrfan Can'ın sürekli ilk 11'de oynayacağını düşünmüyorum bu sezon. Oyuncular, ölçümün iyi yapıldığını görüyor diye duyuyorum. Maximin sürekli 90 dakika oynamıyor, neredeyse her maç çıkıyor oyundan. Başka biri olsa İrfan'ı neden oynatmıyorsun derim. İrfan'ın mesela 8 numara oynama ihtimali de var. Fred'in yedeği kim? Hem onun gibi bir oyuncu bulacaksın ama yedek oturtacaksın." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler