Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım'a seslendi!

02.06.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 10:46

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho üzerinden Başkan Adayı Aziz Yıldırım'a seslendi.

Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım'a seslendi!

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun maaşına dikkat çekerek Sarı-Lacivertli kulübe başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'a seslendi. İşte Demirkol'un sözleri...

Aziz Yıldırım'dan Mourinho sözleri

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaya tekrardan Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Yıldırım adaylık açıklamasında, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanı seçildiği takdirde takımı Jose Mourinho'ya emanet edeceğini ifade etti. Mourinho ile görüştüğünü kaydeden Yıldırım, şu anki başkan Ali Koç'a da bir öneride bulundu.

"Maaşının yarısını ödemeyi taahhüt ediyorum"

Eski başkan, Ali Koç'a seslenerek, "Jose Mourinho ile çalışma düşünceleri varsa görüşüp, anlaşıp beraber imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benle devam, o seçilirse onla devam. Biz kaybedersek de Mourinho'nun maaşının yarısını ödemeyi taahhüt ediyorum" şeklinde konuştu.

"Şimdi merak ediyorum..."

Jose Mourinho ile anlaşan Fenerbahçe, Portekizli antrenör ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Bunun üzerine Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım'a şu sözlerle seslendi: "Şimdi merak ediyorum maaşının yarısını Aziz Yıldırım mı ödeyecek acaba? Eğer kazanamazsa. Çünkü onu beyan etti. Hatta önerisi oydu. Gidin anlaşın dedi."

Sözlerine devam eden Demirkol, "Aziz Yıldırım demeden önce de Mourinho haberleri konuşuluyordu ama Pioli gibi bir isme gitmeyi düşünüyorlardı. Zaten düşünülen bir isme adım attırdı gibi gözüküyor Aziz Yıldırım. Zaten bu hamlesiyle Ali Koç seçimi kazandı gibi gözüküyor. Ben 3. bir başkanı daha uygun görüyordum ama. Mourinho da bir başkan figürü olacaktır. İpleri eline alacaktır." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler