Mehmet Büyükekşi'nin elini sıkmayan Cenk Tosun, nedenini açıkladı

08.07.2024 - 16:53 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 17:00

EURO 2024 kampında Mehmet Büyükekşi’nin elini sıkmadığı görüntüler nedeniyle gündem olan Cenk Tosun konuya açıklık getirirken transferi hakkında da açıklama yaptı.

Mehmet Büyükekşi'nin elini sıkmayan Cenk Tosun, nedenini açıkladı

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 Çeyrek Final maçında Türkiye, Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu ve Millilerimiz yurda dönüş yaptı. Turnuvada Çekya’ya karşı oynadığımız maçta galibiyet golünü atan Cenk Tosun, Ekol TV’ye transferiyle ilgili açıklama yaparken Mehmet Büyükekşi’nin elini sıkmamasıyla gündeme gelmesini değerlendirdi.

"Yanlış anlaşıldı"

Daha önce TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile tokalaştığını söyleyen Cenk Tosun: “Bilinçli bir şey değildi. Başkanla ondan bir dakika önce bir sohbetim olmuştu. O yüzden bir dakika sonra yine el vermemek için ben arkadan dolandım. Yanlış anlaşıldı. Ben öyle bir saygısızlık yapmam kimseye" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun ile görüşme başladı! Masaya oturdular...
Habere Git

"Boşta bir oyuncuyum”

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran golcü oyuncu: “Ben turnuvanın tadını çıkardım. Şimdi ailemle tatilin tadını çıkaracağım. Ondan sonra kararımı vereceğim. Bildiğiniz gibi şu an boşta bir oyuncuyum. Tabi Beşiktaş'ta kalmak isterim ama şu an önce bir tatilimi düşüneceğim, ailemle tatile gideceğim” dedi.

Geçen sezon istatistiği

33 yaşındaki forvet geçen sezon Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde toplamda 46 maça çıkarken 11 gol attı, 6 asist yaptı. Tecrübeli forvet, Avrupa Şampiyonası'nda ise bir kez ağları havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler