Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması ve Hamit Altıntop'a sitem!

19.06.2024 - 17:34 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 17:37

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'daki TFF Seçimli Genel Kurulu'nda aday olup olmayacağı ve Hamit Altıntop ile ilgili konuştu. İşte tüm detaylar.

Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması ve Hamit Altıntop'a sitem!

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya'da A Milli Futbol Takımı'nı takip eden medya mensuplarıyla bir araya geldi. Büyükekşi, başkan adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Başkan adaylığı için nihai kararımı şampiyona sonrası vereceğim"

Büyükekşi, ailesinin TFF başkanlığına devam etmesini istemediğini belirterek, "Ailem istemiyor. Zamanı gelince bırakacağım. Koltuğa yapışmadım. Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası nihai kararımı vereceğim. Türk futbolunun gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'a sitem: "Benim de haberim yoktu"

Bazı basın mensuplarının, kendilerinin uzun yıllardır Milli Takımı takip etmelerine karşın milli futbolcuların tek bir program yayınına katılmalarıyla ilgili eleştirisine Büyükekşi, "Ben de sizin gibi ekranda izledim, şaşırdım. Benim de haberim yoktu. Hamit Altıntop izin vermiş. Tabii böyle olmaması gerekirdi. Herhangi bir izin alınmadı. Bunu Hamit'le de görüştüm, konuştum. Düşüncelerimi dile getirdim. Sizin eleştirinize hak veriyorum. Daha dikkatli olunması gerekiyordu" dedi.

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi: "Dövdüğümüz hakem EURO 2024'te ikinci maçına çıkacak"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler