Mehmet Aurelio ve Antalyasporlu futbolcular Adana Demirspor maçını değerlendirdi

16.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 22:44

Son dakika spor haberleri... Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Süper Lig'de 2-1 kazanılan Adana Demirspor mücadelesini değerlendirdi. Detaylar...

Mehmet Aurelio ve Antalyasporlu futbolcular Adana Demirspor maçını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 5. hafta kapanış mücadelesinde Antalyaspor evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti.

Kırmızı-beyazlı ekibin galibiyet golü 90+8. dakikada Braian Samudio'dan geldi

Son dakika golüyle 2-1 kazanılan mücadeleyi, Antalyaspor teknik heyeti ve futbolcuları değerlendirdi.

"Şimdi durmak yok"

Hem ilk gol de hem de son dakikada gelen golde asist yapan Mert Yılmaz: "Takıma çok teşekkür ederim. Onların büyük emeği var. 2 asist yaptım, çok sevinçliyim. 90 dakika oynayabildim ve takımıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Çok önemli puanlar. Kazanmamız gerekiyordu. Şimdi durmak yok. Kasımpaşa maçı için çalışacağız ve oradan da 3 puan almak istiyoruz" dedi.

"Bu tip maçlarda inanmayı asla bırakmamak gerekiyor"

Son dakika golünü atarak Antalyaspor'a galibiyeti getiren Braian Samudio: "Süper Lig'den elde ettiğim bir tecrübeden bahsetmek istiyorum. Bu tip maçlarda inanmayı asla bırakmamak gerekiyor. Dakika kaç olursa olsun 100, 105. dakika olsun maçın son anına kadar inanmayı bırakmamamız gerekiyor.Bu tip takımları anlayabiliyorum. Henüz Süper Lig'de galip gelememiş bir takım, tabi ki ki bizim karşımızda kazanmak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Elimizden geleni yaptık. Maçı son saniyede de kazandığımız için ayrıca çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"Sam Larsson harika bir gol attı"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio: "Adana Demirspor'a karşı zor bir maç oynadığımızı söyleyebilirim çünkü rekabetçi bir takım. Çok zor bir maç ortaya koydular. Sam Larsson'a teşekkür ediyorum, harika bir gol attı. Takımımızı öne geçirdi. Daha sonrasında ise Braian Samudio'nun da son saniye golüyle 2-1 yenmeyi başardık. Bütün futbolcularımızı, teknik ekibi ve herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler