Mehmet Akif Üstündağ'dan Hande Baladın, Zehra Güneş ve Meliha Diken açıklaması

19.06.2024 - 15:34 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 15:48

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamalarında Zehra Güneş, Hande Baladın, Meliha Diken ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları eşleşmesinden bahsetti.

Mehmet Akif Üstündağ'dan Hande Baladın, Zehra Güneş ve Meliha Diken açıklaması

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Olimpiyat Oyunları kura çekiminin ardından TRT Spor için açıklamalarda bulundu. 

Hande Baladın, Olimpiyatlara yetişecek mi?

Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarında milli voleybolcu Hande Baladın'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle Türkiye'ye döndüğünü belirtti ve "Hande'nin karın kasında bir sakatlık oldu. Dün gece İstanbula döndü. Bugün doktor, hastane içinde kontrolde bir tedavi başlıyor. Olimpiyata yetişecek." dedi.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nda bir kayıp daha: Hande Baladın, Türkiye'ye döndü
Habere Git

Üstündağ'dan Zehra Güneş müjdesi

Hande Baladın gibi sakatlık geçirip Türkiye'ye dönen bir diğer milli voleybolcu ise Zehra Güneş olmuştu. Mehmet Akif Üstündağ ise açıklamalarında Güneş hakkındaki sevindiren haberi "Zehra'nın tedavisi devam ediyor, dizinden sakatlığı var ama durumu beklediğimizden de iyi gidiyor." diyerek verdi.

Meliha Diken çalışmalarına devam ediyor

TVF Başkanı Üstündağ açıklamalarında milli voleybolcu Meliha Diken'in İstanbul'da çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Üstündağ'dan Olimpiyat Oyunları eşleşmesi sözleri

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki grubu belli oldu. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız turnuvada C Grubu'nda yer alacak. Türkiye'nin gruptaki rakipleri ise Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya. Üstündağ ise açıklamalarında bu eşleşmeler hakkında şunları söyledi: "Hedefimiz geçen sene olduğu gibi hep final hep madalyaysa hangi gruba düşersek düşelim önce veya sonra yenmek zorundayız. Olimpiyatın havası bambaşka. 4 yılda bir oynanıyor, 12 ülkeye nasip oluyor. Biz de burada favorilerden biriyiz. İyi bir takımız. Milletler Ligi'nden de güzel bir sonuç elde edip ama burası olimpiyatın ciddi bir hazırlığı. Koç da ekip de bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor."

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın Olimpiyat Oyunları'ndaki rakipleri belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler