Medyum musun Lionel Messi! O hareketi olay oldu

28.02.2024 - 15:09 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 15:26

Inter Miami forması giyen Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi, takımının LA Galaxy ile karşılaştığı sezonun 2. hafta maçında takımına beraberliği getirirken, rakibin kullandığı penaltı öncesi yaptı hareketle de gündem oldu.

Medyum musun Lionel Messi! O hareketi olay oldu

AJANSSPOR - HABER

David Beckham sahibi olduğu Inter Miami, MLS'te yeni sezonun ikinci hafta maçında deplasmanda LA Galaxy ile karşılaştı. Konuk ekipte forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, 1-1 beraberlikle sona eren karşılaşmada takımına beraberliği getiren isim oldu.  

Messi siftah yaptı

Sezona galibiyetle başlayan Inter Miami, ligin ikinci haftasında LA Galaxy ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım 75. dakikada Dejan Jovelic ile öne geçti. Inter Miami, Jovelic'in golüne 90+2. dakikada Linoel Messi ile yanıt verdi. Arjantinli yıldız oyuncu, bu gol ile takımına bir puanı getiren isim olurken bu sezonki ilk golünü de kaydetmiş oldu.

Penaltı atışında köşeyi gösterdi, kaleci golü önledi

Öte yandan 36 yaşındaki futbolcu attığı gol ve takımına bir puanı getirmesinin yanı sıra rakip takımın gole çeviremediği penaltı atışından önce yaptığı hareketle de gündem oldu.

Skor 0-0 eşiklikle devan ederken LA Galaxy 13. dakikada penaltı kazandı. Ev sahibi takımda Ricard Puig penaltıyı kullanmak için topun başına geldi. Bu sırada orta yuvarlağın biraz önünde duran Lionel Messi ise takım arkadaşı kaleci Drake Callender'e eliyle topun gideceği köşeyi gösterdi.  Messi'nin gösterdiği köşeye atlayan Callender, penaltının gol olmasına izin vermedi.

İşte taraftar kamerasına yansıyan Lionel Messi'nin penaltının atılacağı köşeyi işaret ettiği anlar: 

44. kupa sevincini Inter Miami'de yaşadı

Arjantinli futbolcu Lionel Messi, geçtiğimiz sezonun başında Paris Saint Germain'den bedelsiz olarak Inter Miami'ye transfer olmuştu. MLS ekibiyle ilk sezonunda 14 maçta 11 gol 5 asistlik performans sergileyen Messi, takımının 2023 Ligler Kupası finalinde Nashville'i penaltılara yenerek şampiyon olmasında pay sahibi olurken kariyerinin de 44. kupasını kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler