Medyapım Koşusu’nu Pranayama Kazandı

02.04.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 02.04.2023 - 12:37

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen Medyapım Koşusu’nu, Vehbi Hakan Keleş'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Pranayama kazandı...

Medyapım Koşusu’nu Pranayama Kazandı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamada, 3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen Medyapım Koşusu’nu, Vehbi Hakan Keleş'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Pranayama kazanmayı başardı.

TJK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Bu yıl Medyapım sponsorluğunda düzenlenen koşuların dördüncüsü, 1 Nisan Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşti.

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen koşu, 2000 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapıldı.

Kariyerindeki 2'nci birincilik

Koşuyu, jokeyi Gökhan Kocakaya ile start alan, Vehbi Hakan Keleş'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Pranayama (English Channel - Alnawaibi / A.P.Indy) Kazandı. Semih Kaymaklı'nın antrene ettiği doru dişi tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 2'nci birinciliğini kazanmış oldu.

September 2. oldu

7 safkanın katıldığı koşuda September (Wolf Prince - Lolion / Lion Heart) ikinci olurken, Çakalın Kızı (Çakal Carlos - Double Trouble / Win River Win) üçüncü, Best Of Canan (Sidney's Candy - Çamsakızı / Ocean Crest) dördüncü ve Lady Conqueror (General Quarters - Seyir / Kaneko) da beşinci oldu.

Kazanan Pranayama için müddet 2.05.53 olurken, farklar 1/2 Boy - 1 Boy - 2 Boy - 14 Boy şeklinde sonuçlandı."

Malezya Selangor yarışlarında 5., 6. ve 7. koşular iptal edildi

Öte yandan, Malezya Selangor yarışlarında 5., 6. ve 7. koşular iptal edildi.

TJK'dan yapılan açıklamaya göre, "1 Nisan Cumartesi günü Malezya Selangor Hipodromu’nda gerçekleşen yarışlarda, 5. 6. ve 7. koşular olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

Bu sebeple, 7’li Plase ve 6’lı Ganyan oyunlarının yarısı ve daha fazlası koştuğu için 5, 6 ve 7. koşudaki tüm atlar kazançlı sayılmıştır. 5'li Ganyan, 4'lü Ganyan ve 2. 3'lü Ganyan biletlerinin ise iadesi yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler