Medina transferinde son dakika! Boca Juniors'tan Fenerbahçe'yi zora sokan şart

03.09.2024 - 11:51 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 12:21

Fenerbahçe'nin Boca Juniors'tan kadrosuna katmak istediği Cristian Medina transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Arjantin ekibi, sarı lacivertlileri zora sokan şart sundu.

Medina transferinde son dakika! Boca Juniors'tan Fenerbahçe'yi zora sokan şart

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertliler, Fred'in yokluğunda orta sahada onu aratmayacak bir isim arayışındaydı. Bu doğrultuda gündeme gelen Cristian Medina için Boca Juniors'a dev bir teklif yapıldı. Ancak bu teklife karşılık Arjantinli ekipten flaş şart geldi.

Medina transferinde sonraki satışlardan pay!

Raydospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre Boca Juniors, Fenerbahçe'nin 15 milyon dolarlık teklifine yanıt verdi. Arjantin ekibi, Medina için 12 milyon dolar peşin, 3 milyon dolar bonus karşılığında transferin gerçekleşmesini talep etti. Ayrıca sonraki satııştan da yüzde 20 pay istediği belirtildi.

Boca Juniors, Medina'yı şimdi Fenerbahçe'ye göndermek istemiyor

Öte yandan Boca Juniors, Fenerbahçe'yi zora sokan şart da sundu. Arjantin ekibi, Medina'nın yıl sonuna kadar takımda oynamasına izin verimesi şartıyla Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceklerini belirtti.

İlgini Çekebilir
Shanghai ile anlaşmaya varmıştı: Arina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe taraftarına müjde!
Habere Git

Fenerbahçe'de Medina transferinde zor karar

Fenerbahçe cephesi ise Boca Juniors'un teklifine olumsuz bakıyor. Ancak sarı lacivertlilerin, oyuncunun genç ve gelecekte satışından çok para kazanma potansiyeli olmasından dolayı Medina transferini rafa kaldırmak da istemiyor.

Arda, Ferdi, Min-Jae örneği

Öte yandan 22 yaşındaki Arjantinli oyuncu, Fenerbahçe'den Avrupa'nın büyük kulüplerine imza atan isimler referans gösterilerek ikna edildi.

Yöneticiler, "Daha yüksek yerleri ve önemli başarıları elde etmek istiyorsan, bizi seçmelisin" derken Arda Güler'in Real Madrid'e, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'e, Kim Min-Jae'nin de şu an da Bayern Münih'te oynamasını örnek gösteriyor.

Oyun kurma becerisi öne çıkıyor

22 yaşındaki futbolcu, orta sahadaki oyun kurma beceresi ve mücadele gücüyle dikkat çekiyor.

10 milyon euro piyasa değerindeki Medina, 2024 yılı içerisinde Boca Juniors formasıyla 22 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 21'ine 11'de başlayan genç futbolcu, 3 gol ve 3 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler