Mbaye Diagne, Süper Lig'e dönüyor!

25.08.2024 - 17:59 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 18:10

Bir dönem Türkiye'de Kasımpaşa ve Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Senegalli golcünün yeni takımını açıkladılar.

Mbaye Diagne, Süper Lig'e dönüyor!

AJANSSPOR - HABER

Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük ile Türkiye'de forma giyen ve Sarı-Kırmızılılar ile Süper Lig şampiyonluğu ve gol krallığı sevinci yaşayan Mbaye Diagne, bir kez daha Süper Lig'in yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu

Türkiye'de son olarak Fatih Karagümrük forması giyen Mbaye Diagne, 2023-2024 sezonunun başında Suudi Arabistan'ın Al-Qadsiah kulübüne transfer oldu.

Bu yaz transfer döneminde ise Suudi Arabistan'ın NEOM SC takımının yolunu tutan Diagne, tekrardan Türkiye'nin radarına girdi.

Süper Lig devinden Diagne hamlesi

Sabah'ta yer alan habere göre; Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Bordo-Mavililerin, Senegalli futbolcuyla iletişime geçtiği kaydedildi.

Golcü arayışı

Golcü arayışında olan Trabzonspor; Paul Onuachu ve Wout Weghorst için girişimlerde bulundu. Bu iki yıldızdan henüz sonuç alamayan Karadeniz ekibinde, listeye Mbaye Diagne de dahil oldu.

Al-Qadsiah performansı

Mbaye Diagne, geçtiğimiz sezon Al-Qadsiah formasıyla 33 maça çıktı ve 26 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler