Mbappe'li Real Madrid Süper Kupa'yı aldı! Tarihe geçti...

14.08.2024 - 23:47 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 00:22

UEFA Süper Kupa'da İtalyan ekibi Atalanta'yı 2-0 ile geçen İspanyol devi Real Madrid şampiyonluğa uzanan taraf oldu. İşte detaylar...

Mbappe'li Real Madrid Süper Kupa'yı aldı! Tarihe geçti...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Süper Kupa finalinde; Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ve Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, Polonya'nın Varşova kentinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 2-0 ile galip ayrılan ve kupaya uzanan taraf İspanyol devi oldu.

Real Madrid tarihe geçti!

Bu sonuç ile beraber tarihindeki 6. Süper Kupa zaferini elde eden Real Madrid, 5 şampiyonluğu bulunan Liverpool ve Barcelona'yı geride bırakarak bu alanda zirveye yerleşti.

Mbappe'den ilk maçta ilk gol

Real Madrid adına karşılaşmanın açılış golünü 59. dakikada Uruguaylı orta saha oyuncusu Federica Valverde kaydetti. Maçın skorunu tayin eden gol ise İspanyol ekibi ile ilk maçına çıkan Fransız forvet Mbappe'den 68. dakikada geldi.

İlgini Çekebilir
Dünyanın en heyecan verici 50 genci açıklandı: Arda Güler listeyi alt üst etti!
Habere Git

Real Madrid'te Arda Güler oyuna sonradan dahil oldu

Real Madrid'te 19 yaşındaki milli futbolcumuz Arda Güler, karşılaşmanın 89. dakikasında Vinicius Jr'ın yerine oyuna dahil oldu.

Arda Güler bir yılda dört kupa kazandı

Real Madrid'e geçtiğimiz yaz transfer olan Arda Güler; dünya devi ile ilk yılında UEFA Şampiyonlar Ligi, La Liga, İspanya Süper Kupası ve UEFA Süper Kupa kazanmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler