Kylian Mbappe İçin Real Madrid İddiaları! Oyuncu Yanıtladı...

13.06.2023 - 15:53 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 16:54

Paris Saint Germain'in yıldız hücumcusu Kylian Mbappe, kulübe 2024'te bitecek sözleşmesini uzatmayacağını ilettiği iddia edildi. PSG oyuncuyu bu yaz satmak için düğmeye bastığı söyleniyor.

Kylian Mbappe İçin Real Madrid İddiaları! Oyuncu Yanıtladı...

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligue 1'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ise son 16 turunda Bayern Münih'e mağlup olarak veda eden Paris Saint Germain'de yaorak dökümü sürüyor. Takımdan ayrılan Lionel Messi'nin ardından bir yıldız ile daha yol ayrımına gelindi.

Mbappe sözleşme uzatmak istemiyor

L'Equipe'in haberine göre; Paris Saint Germain'in Fransız sol kanat oyuncusu Kylian Mbappe kulüp ile Haziran 2024'te bitecek olan sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayacağını ve takımdan ayrılacağını yönetime iletti.

PSG'nin bedava yollamaya niyeti yok

Paris Saint Germain ise oyuncuyu önümüzdeki yaz bedelsiz olarak kaybetmemek için bu yaz elinden çıkarmaya çalışacak. Fransız devinin oyuncuyu elden çıkarmak için 150 milyon'un üzerinde bir bedel talep edeceği söyleniyor.

İlgini Çekebilir
Mbappe, Real Madrid'e transfer olacak mı? Perez net konuştu!
Habere Git

Real Madrid'ten özür diledi

Kylian Mbappe geçtiğimiz sezon Real Madrid ile anlaştıktan sonra bu transferden vazgeçerek Paris Saint Germain ile 2+1 yıllık sözleşme uzatmıştı. Ardından Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Fransız oyuncu için "Bu kulübün kapısından giremez" minvalinde açıklamalar yaptı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre 24 yaşındaki yıldız sonrasında Perez'e ulaşarak özür diledi.

Real Madrid'e gitmek istiyor

Romano'nun haberine göre oyuncu ve Real Madrid'in kanaati 2024'te bir anlaşmaya varmaktı fakat Paris Saint Germain'in oyuncuyu satılığa çıkarmasının ardından bu sürecin hızlanacağı tahmin ediliyor. Kylian Mbappe'nin Real Madrid'ten ayrılan Fransız golcü Karim Benzema'nın yerini doldurmak istediği iddia ediliyor.

Bu sezon 41 gol attı

PSG'nin formasını bu sezon Ligue 1, Fransa Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 43 kez giyen 24 yaşındaki hucüm oyuncusu; rakip fileleri 41 kez sarsarken, 10 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Messi yeni takımını açıkladı!
Habere Git

Mbappe'den yalanlama geldi

24 yaşındakşi Fransız milli oyuncu sosyal medya üzerinden hakkında çıkan iddiaları "YALANLAR…   Aynı zamanda ne kadar büyükse o kadar çok geçer. Çok mutlu olduğum PSG'de önümüzdeki sezon devam edeceğimi daha önce söylemiştim." cümleleri ile yalanladı.

Senin için hazırladığımız haberler