Mbappe, PSG ile köprüleri attı: BunalıMbappe!

11.07.2021 - 17:46 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 17:51

İspanyol basını, Real Madrid'in transfer gündemine gelen Kylian Mbappe ile ilgili son durumu yazdı. Mbappe, PSG'den ayrılıyor mu? İşte gelişmeler.

Mbappe, PSG ile köprüleri attı: BunalıMbappe!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe krizi devam ediyor. Real Madrid ile transferde anılan genç yıldızın geleceğiyle ilgili son durumu İspanyol basını yazdı. Detaylar haberde...

Mbappe, PSG'de kalmak istemediğini yönetime iletti

AS Gazetesi'nin haberine göre; Kylian Mbappe, PSG yönetimiyle bir görüşme yaptı ve sözleşme yenilemeyi düşünmediğini iletti. 

PSG yönetimi Mbappe'den vazgeçmiyor

Ancak; PSG yönetimi, yıldız oyuncuyla köprüleri atma niyetinde değil. Futbolcu ile kulüp arasındaki görüşmeler, 20 Temmuz'da oyuncu tatilden döndüğünde devam edecek.

Mbappe bunalıma girdi iddiası

PSG, hatırlanacağı üzere geçen sezon şampiyonluğu ligde Lille'e kaptırdı. Ayrıca Mbappe, EURO 2020'ye erken veda eden Fransa Milli Takımı'ndaki kötü performansı ve İsviçre maçında kaçırdığı penaltıyla sert eleştirilere maruz kalmıştı. Futbolcunun bunalım yaşadığı da iddia ediliyor.

Mbappe'nin geçen sezonki performansı

Fransız futbolcu geçen sezon tüm kulvarlarda toplam 51 maça çıktı ve 4006 dakika süre aldı. Mbappe, 44 gol atıp 12 de asist yaptı. Futbolcu daha önce Monaco'da oynamış ve yıldızı parladıktan sonra Paris ekibine katılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler