Kylian Mbappe'nin Annesi Paylaştı: "Mbappe Karalama Kampanyası Kurbanı"

15.10.2022 - 23:20 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 23:24

Fransa Ligi ekibi PSG’nin ünlü oyuncusu Kylian Mbappe’nin annesi Fayza Lamari oğlunun karalama kampanyası kurbanı olduğuna dair bir tweet'i yeniden paylaştı.

Kylian Mbappe'nin Annesi Paylaştı: "Mbappe Karalama Kampanyası Kurbanı"

AJANSSPOR-HABER

Fransız ekiplerden Paris Saint-Germain’in futbolcusu Kylian Mbappe'nin annesi retweeti ile dikkat çekti. Fayza Lamari oğlunun bir karalama kampanyası kurbanı olduğuna dair yapılan bir paylaşımı yeniden paylaştı. 

Yeni haklar oyuncuları rahatsız etti

Paris Siant-Germain’ın 23 yaşındaki Fransız oyuncusu Kylian Mbappe geçtiğimiz günlerde takımda ihanete uğradığı söylentileri ile sporseverleri şaşırtmıştı. L’Equipe tarafından aktarılan bilgilere göre Fransız oyuncu takımda uzun süreli bir anlaşma sağlaması ile kulüp işleyişinde de hak sahibi oldu. Mbappe’nin elde ettiği bu haklar ise takımdaki diğer oyuncuları rahatsız etti. 

"Kimsenin suratına bakmaz"

Yeni hakları ile takımda huzursuzluğa neden olan Mbappe’nin ekibi ile sorun yaşamasını ve dışlanmasının tek sebebi bu değil. Le Parisien’e göre kulüp içinden bir çalışan, 23 yaşındaki forvetin takım arkadaşlarını davranışlarının tutarsızlığı ile rahatsız ettiğini şu sözlerle anlattı: "Bir gün Camp des Loges’a gelir ve herkese gülümser, şakalar yapar, selam verir, her şey mükemmeldir. Ertesi gün ise geldiğinde kimseye tek kelime etmez, kimsenin suratına bile bakmaz. Bu sezon başından beri böyleydi."

İlgini Çekebilir
Yıldızlı Cimbom da BAY geçti!
Habere Git

"Karalama kampanyası kurbanı"

Kylian Mbappe hakkında çıkan, takım arkadaşları ile arasında sorunlar olduğuna dair iddiaların ardından ünlü futbolcunun annesinin retweeti dikkat çekti. Fayza Lamari’nin yeniden paylaştığı yazıda ise Mbappe’nin bir karalama kampanyası kurbanı olması hakkında şunlar yazıyordu: "Bilginin faydası Kylian'ı karalamaya mı kaldı? Bu hepsinin Kylian’ı tiksindirip takımdan ayrılmaya zorlayan bir karalama kampanyasını desteklediklerinin kanıtı."

"Dönüştüğü kişi ile gurur duyuyorum"

Salı günü oğlu Kylian Mbappe’nin vakfı olan ‘Inspired by KM’ tarafından düzenlenen bir etkinliğe katılan Fayza Lamari oğlundan gurur duyduğunu şu sözlerle dile getirdi: "Eski bir sporcu olarak onun adına gerçekten mutluyum. Ama en çok gurur duyduğum şey, dönüştüğü adam. Zamanımız henüz bitmedi. Hâlâ bir insan olarak büyümek için zamanı var. Ama bugün onunla elbette ki gurur duyuyorum."

Senin için hazırladığımız haberler