Kylian Mbappe, Arda Güler'e Yakın! Paris Saint Germain'de Kadro Dışı Kaldı

21.07.2023 - 23:51 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 00:17

Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'in transfer listesinde yer alan Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'de kadro dışı bırakıldı. Detaylar...

Kylian Mbappe, Arda Güler'e Yakın! Paris Saint Germain'de Kadro Dışı Kaldı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Transfer döneminin en çok konuşulan yıldızlarından Kylian Mbappe'nin geleceğini nasıl şekillendireceği merak konusu. Fransız futbolcu cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Real devrede

Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den ayrılmak isteyen Kylian Mbappe için Real Madrid'in devrede olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler'i de kadrosuna bulunduran İspanyol takım, Mbappe transferine adım adım yaklaştı.

PSG'nin çılgın teklifini kabul etmedi

Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'den çılgın bir teklif aldı. Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan dünya yıldızına Fransız takım tam 1 milyar Euro değerinde 10 yıllık sözleşme önerdi. Mbappe, bu teklifi kabul etmedi.

İlgini Çekebilir
Real Madrid, Arda'yı "Makine" yapmak istiyor!
Habere Git

Kadro dışı kaldı

L'equipe'in haberine göre PSG ile anlaşmaya yaklaşmayan Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'de kadro dışı bırakıldı. Yıldız futbolcu, takımın Japonya kamp kadrosundan çıkarıldı.

Mbappe'nin kariyeri

20 Aralık 1998 doğumlu Kylian Mbappe, ülkesi Fransa'nın Monaco takımında profesyonel oldu. Burada yıldızını parlatan santrfor, 2017'de PSG tarafından kiralandı. 2018'de ise tam 180 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi.

43 maçta 51 gole etki etti

Geçen sezon PSG forması ile 43 resmi müsabakada görev alan Kylian Mbappe, 41 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 10 defa da takım arkadaşlarına gol pası veren yıldız santrfor, 51 gole etki etti.

Senin için hazırladığımız haberler