Max Kruse kendisine gelen tehdit mesajını paylaştı!

11.11.2020 - 15:02 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 15:17

Werder Bremen'den Fenerbahçe'ye transfer olan ancak; sarı-lacivertlilerden olaylı bir şekilde ayrılan Max Kruse, kendisine gelen tehdit mesajını paylaştı. Union Berlin forması giyen Alman futbolcu Kruse kim tarafından, neden tehdit edildi? Tüm detaylar...

Max Kruse kendisine gelen tehdit mesajını paylaştı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ile sözleşmesi devam etmesine karşın olaylı şekilde ayrılan ve sarı-lacivertli kulüple FIFA'lık olan Alman futbolcu Max Kruse, kariyerine Union Berlin'de devam ediyor. Kruse, bir Union Berlin taraftarının kendisine yazdığı hakaret ve tehdit dolu mesajı paylaştı. Detaylar haberde...

Kruse, kendisine gelen hakaret dolu mesajı paylaştı

Max Kruse, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra eski takımı Werder Bremen ile anılsa da Union Berlin'e transfer olmuştu. Bu sezon 7 maçta 3 gol 5 asistlik performans ortaya koyan Kruse, bir taraftardan hakaret dolu bir mesaj aldı. Kruse bu mesajı sosyal medya hesabından da paylaştı.

"Sevi kovalamadan kendi isteğinle ayrıl"

Alman futbolcuya gelen mesajda, "Max Kruse, beyinsiz, defol git bu kulüpten. Union'a senin gibi aptal bir futbolcu hiç gelmedi. Seni stadyumda kovalamadan kendi isteğinle ayrıl buradan" ifadelerinin olması dikkati çekti. 

Kruse ne yanıt verdi?

Kruse ise söz konusu mesaj üzerine, "Bunları yüzüme söyleyebilirdi. Bu kişiye iyi günler diliyorum" yanıtını verdi. Söz konusu mesajlar, Alman basınında da yer aldı. 

Berlin ekibinde hangi tavırlarıyla eleştirildi?

Max Kruse, bir nargile barda sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak gece yarılarına kadar oyun oynamış ve bunu da video olarak sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Ancak; Union Berlin ekibinin yöneticisi Oliver Ruhnert, "Orada izin verildiği şekilde yürürlükteki koronavirüs yönetmeliklerine uygun davrandı. Yasal hükümlerimize de aykırı bir şey yapmadı" demişti. 

Kruse'nin Fenerbahçe performansı

Max Kruse, Werder Bremen'de 36 maçta 12 gol 13 asistlik performans sergilemiş ve sonrasında Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat yapmıştı. Fenerbahçe'de 2.5 milyon Euro yıllık kazanacağı belirtilen Alman futbolcu, geçen sezon sarı-lacivertlilerde 23 maçta 7 gol 7 asist üretmiş ve sonrasında FIFA'lık olarak takımdan ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler