Max Kruse golü attı, öz eleştiri yaptı!

01.03.2021 - 11:02 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 11:09

Fenerbahçe sonrası kariyerine Union Berlin'de devam eden Max Kruse, yeniden ilk 11'e döndü ve Hoffenheim maçında takımını ateşleyen golü attı. Max Kruse maçın ardından açıklamalar yaptı. Kruse neler söyledi? İşte detaylar...

Max Kruse golü attı, öz eleştiri yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi'nde Union Berlin forması giyen Max Kruse, Hoffenheim maçıyla birlikte yeniden ilk 11'e döndü. Kruse maçın ardından açıklamalar yaptı. Golle dönüşü sebebiyle neler söyledi? Detaylar haberde... 

Hoffenheim maçında penaltıdan gol attı

2020 yılı Aralık ayında sakatlık yaşayan Max Kruse, Hoffenheim maçında ilk 11'de görev yaptı ve takımını 1-0 öne geçiren golü penaltıdan attı.

Bu sezon kaç gol attı?

Toplamda 7 gol 5 asiste ulaşan futbolcu, 75. dakikada oyundan alındı. Kruse maç sonunda yaptığı açıklamada mutluluğunu dile getirdi. 

Kruse öz eleştiri yaptı: "1-0 sonrası çekingen kaldık"

Alman futbolcu, "Uzun süredir yoktum. Takımıma tekrar yardımcı olabildiğim için kendimi çok iyi hissettim. Bugün attığım gol de iyi hissettirdi. Hoffenheim bugün daha iyi bir oyun sistemine sahipti. 1-0'dan sonra biraz çekingen kaldık" ifadelerini kullandı. 

Attığı golü haberleştirdiler

Bu arada Alman basını da Kruse'nin golle dönüşünü haberleştirdi. Bundesliga'nın resmi sitesi 1-1 biten maçın ardından, "Max Kruse'nin golü galibiyete yetmedi" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler