Galatasaray'ın Yıldız Transferi Mauro Icardi İstanbul'a Geliyor

28.07.2023 - 08:00 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 08:35

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın PSG'den bonservisini aldığı dünya yıldızı Arjantinli golcü Mauro Icardi, İstanbul'a geliyor. Golcü oyuncu uçak paylaşımı yaptı. Detaylar...

Galatasaray'ın Yıldız Transferi Mauro Icardi İstanbul'a Geliyor

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin bonservisi alındı. Dünya yıldızı golcü oyuncu eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla İstanbul'a hareket etti. Detaylar...

Uçak paylaşımı geldi

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği golcü oyuncu Mauro Icardi, taraftara müjdeyi verdi. Yıldoz oyuncu uçakta paylaşım yaparak İstanbul için yola çıktığını duyurdu. 

Yola çıktılar

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, imza için yola çıktı. 

Bonservis ve maaşı belli oldu

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi için PSG'ye 4 yıllık taksitler halinde 10 milyon Euro bonservis ödenecek. Ayrıca yıldız futbolcunun da bonuslarla birlikte senelik kazancının 10 milyon Euro olması bekleniyor.

İcardi, geçen sezon 24 karşılaşmada ağlara 22 gol yolladı. Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Arjantinli yıldız, alınan 21 puana direkt katkı sağlamış ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

12 bin özel Icardi tişörtü satılacak

Yönetim de Icardi ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. 9 numaralı forma Arjantinli yıldıza ayrılırken KAP bildiriminin ardından, özel olarak hazırlanan sınırlı sayıdaki (12 bin) özel Icardi tişörtleri, GS Store'larda ve ‘Online' olarak satışa sunulacak.

Taraftara açık imza töreni

Pazar günü tüm yeni transferlerle statta taraftara açık imza töreni düzenlenmesi planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler