Mauro Icardi, Erden Timur'a veda etti

04.06.2024 - 22:15 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 22:22

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekiliği görevinden istifa eden Erden Timur için veda mesajı yayımladı.

Mauro Icardi, Erden Timur'a veda etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekiliği görevinden istifa eden Erden Timur için veda mesajı yayımladı.

"Asla yalnız değildin, hiç yalnız yürümedin"

Instagram sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan Icardi, "Asla yalnız değildin, hiç yalnız yürümedin. Her savaşta omuz omuza, her şeye ve herkese karşı savaştın.. Fırtınalara birlikte göğüs gerdik, ne kadar güçlü olursa olsun hep galip çıktık. 

"Bitti diye ağlama, bunu yaşadığın için gülümse"

Bugün aşık olduğun, uğruna hayatını verdiğin kulübe elveda diyorsun ve çok az kişi bunu biliyor. Bitti diye ağlama, bunu yaşadığın için gülümse. Eminim ki gelecekte her zamankinden daha güçlü geri döneceksin. Seni çok seviyorum Erden Timur. Her şey için sonsuz teşekkürler"

Galatasaray, Erden Timur'a teşekkür etti

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekiliği görevinden istifa eden Erden Timur için veda mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Birlikte kazanılan tüm zaferler, şampiyonluklar ve sayısız mutluluklar... Görevi süresince hepimizin çocukluk aşkı Galatasaray'a verdiği emeklerden ve katkılardan dolayı Galatasaraylı Erden'e kalpten teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

KAP'a bildirildi

Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un istifası Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirildi.

Galatasaray Sportif AŞ'den KAP'a gönderilen açıklamada, "Şirketimizin yönetim kurulu üyesi olan Sayın Erden Timur, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek ayrılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler