Mauro Icardi ne zaman oynayacak? Okan Buruk tarih verdi

15.01.2024 - 23:39 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 23:58

Galatasaray'ın, Kayserispor'u mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihi hakkında bilgi verdi.

Mauro Icardi ne zaman oynayacak? Okan Buruk tarih verdi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi'nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak"

Arjantinli yıldızın çarşamba günü antrenmanlara başlayacağını söyleyen Buruk, "Belli bir dinlenme süresi vermiştik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Hafta sonu için durumuna bakıp karar vereceğiz. Bizim verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. 

"Trabzonspor maçında kadroda olabilecek durumda"

Geldikten sonra ayağının durumuna bakacağız. Hafta sonu için kadroda (Trabzonspor maçında) olabilecek durumda olacağını düşünüyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Birçok oyuncumuza teklifler var"
Habere Git

17 gol 6 asist

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Icardi, bu sezon 4 maç kaçırdı. Galatasaray ile 27 karşılaşmaya çıkan Arjantinli forvet 17 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman?

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma 21 Ocak Pazar günü oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak maçı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Mertens: "Kendimize odaklanmalıyız hakeme değil"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler