Mauricio Pochettino geri döndü! İşte anlaştığı takım

15.08.2024 - 10:00 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 10:50

Son olarak İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de görev alan Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino'nun anlaştığı yeni takım belli oldu.

Mauricio Pochettino geri döndü! İşte anlaştığı takım

AJANSSPOR-HABER

Son olarak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'yi çalıştıran Mauricio Pochettino, 1 yıllık bir sürenin ardından yeniden teknik direktörlük görevine geri dönüyor.

Pochettino, ABD ile anlaştı

The Athletic'te yer alan habere göre; kariyerinde Espanyol, Southampton, Tottenham ve PSG'yi de çalıştıran Arjantinli teknik direktör, ABD Erkek Milli Futbol Takımı ile anlaşmaya vardı. 52 yaşındaki teknik adamın ABD ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bilindiği üzere Copa America'da hayal kırıklığı yaşayan ABD Erkek Milli Futbol Takımı, 10 Temmuz 2024 tarihinde teknik direktör Gregg Berhalter ile yollarını ayırmıştı.

ABD, Uruguay ve Panama'ya yenildi ve grup aşamasına geçemedi. ABD, 2026 yılında Meksika ve Kanada ile birlikte Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak.

16 ev sahibi kentten 10'u ABD'de 3'ü Kanada'da, 3 Meksika'da olacak. ABD'de 60 karşılama oynanacak, Kanada ve Meksika ise 10'ar maça ev sahipliği yapacak.

Final maçı ise, Amerikan Futbolu takımları New York Giants ve New York Jets'in maçlarını oynadığı 85 bin kapasiteli MetLife stadında oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler