Beşiktaş'tan Arthur Masuaku açıklaması! En az 2 hafta yok...

25.08.2023 - 17:19 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 17:28

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçında sakatlanan Arthur Masuaku'nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Masuaku'nun en az iki hafta olmaması bekleniyor.

Beşiktaş'tan Arthur Masuaku açıklaması! En az 2 hafta yok...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Kara Kartal, Bükreş'te oynadığı maçı 3-2 kazanmayı başardı. Son dakikada bulduğu golle galibiyeti alan Siyah-Beyazlılar'a kötü haber Arthur Masuaku'dan geldi.

Kiev maçında sakatlandı, yerini yeni transfere bıraktı

Arthur Masuaku, Kiev maçında sakatlanarak ikinci yarıya devam edemedi. Başarılı sol bek yerini yeni transfer Bakhtiyor Zaynutdinov'a bıraktı. 

Uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildi

Beşiktaş, resmi internet sitesinden Arthur Masuaku'nun sağlık durumu hakkında bilgilendirme yayınladı. Siyah-Beyazlılar'ın açıklamasında, "Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Dynamo Kiev ile oynadığı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Arthur Masuaku’nun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Colley, Güneş'e "Baba" dedi akla Tolgay geldi
Habere Git

En az 2 hafta yok

Masuaku'nun en az iki hafta sahalardan uzak kalması beklenirken, eski formuna kavuşmasının ise bir ayı bulabileceği ifade ediliyor.

Masuaku'nun Beşiktaş karnesi

Geçen sezon Premier Lig ekibi West Ham'dan kiralanan ve bu sezon başında bonservisi alınan Arthur Masuaku, Beşiktaş formasıyla 38 maçta görev aldı. Kongolu futbolcu 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler