Galatasaray'dan sonra Marsilya'da Zeki Çelik'i transfer etmek istedi

31.01.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 23:44

Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Zeki Çelik'e Fransa ekibi Marsilya'da talip oldu. İki ekipte Roma ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'dan sonra Marsilya'da Zeki Çelik'i transfer etmek istedi

AJANSSPOR HABER

Sacha Boey'i Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e gönderen ve bu transfer sonrasında sağ bek arayışına giren Galatasaray, Zeki Çelik'i kadrosuna katmak isterken Fransa ekibi Marsilya'nın da transfer içni devreye girdiği iddia edildi.

Marsilya devrede

Sky Italia'da yer alan habere göre sarı kırmızılılar, İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Zeki Çelik'i transfer etmek istiyor ancak transfere Marsilya'da rakip oldu. Fransız ekibi, milli oyuncuyu transfer etmek için teklif sundu.

Kiralık istendi

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın da Zeki'yi transfer etmek için devreye girdiği belirtilen haberde, Fransız ekibinin oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği ve bu durumdan dolayı transferde avantajlı konuma geçtiği belirtildi.

Roma teklifleri değerlendiriyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; İtalyan temsilcisi Roma, Zeki Çelik için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı.

Bu sezon Roma'da 15 resmi maça çıkan Zeki Çelik, 2 asistlik performans sergiledi. A Milli oyuncunun kulübündeki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler