Marius Sumudica hakkındaki taciz iddialarına yanıt verdi

08.02.2022 - 00:28 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 00:49

Malatyaspor ile yollarını ayıran Marius Sumudica eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un açıkladığı cinsel taciz iddialarına twitter üzerinden yanıt verdi.

Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica ile yollarını ayırırken Rumen teknik adamın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş "Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu" ifadelerini kullandı.

Futbolculara cinsel taciz iddiaları

Sumudica ile Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor 'da çalışan Oğuzhan Erdoğmuş  "Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'da görev aldığı dönem Malatya camiasına saygımdan dolayı konuşmamıştım. Hatırı sayılır insanlar da araya girmişti. Şimdi rahatça konuşabilirim. Marius Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu isterseniz ispat da edebilirim" dedi.

İlgini Çekebilir
Şok iddia: Sumudica futbolculara cinsel tacizde bulunuyordu!
Habere Git

Sumudica'dan cevap geldi

Rumen teknik adamın tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un iddiaları üzerine Sumudica Twitter hesabından bir gönderi yayınladı. Sumudica "Geçmişte ekibimin bir parçası olan kişinin söylediklerini okudum. Suçlamalar korkunç ve yalan.O kişiden adımı hiçbir yerde kullanmamasını istedim. Avukatım en kısa sürede ilgilenecek." ifadelerini paylaştı.

Gerçek olmayan böyle şeyleri duymak şok edici!

Marius Sumudica ayrıca Rumen gazeteci Emanuel Roşu aracılığıyla iki açıklama yaptı. "Ben ciddi bir insanım. Ailem, çocuklarım var. Böyle şeyleri nasıl söyleyebilir? Beni güldürdü, ilgi çekmeye çalışıyor."

Erdoğmuş'un 'ispatlayabilirim' iddiası üzerine Sumudica, "Gerçekten inanılmaz. Şoke oldum. Her zaman oyuncularımla şakalaşırım. Onlarla dürüst ve yakın ilişki kurarım. Gerçek olmayan böyle şeyleri duymak şok edici. Hepsi yalan" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler