Maria Sharapova, Afrika turuna çıktı

22.11.2019 - 18:02 | Son Güncellenme: 22.11.2019 - 18:04

Maria Sharapova, Afrika turuna çıktı

Ünlü raket Maria Sharapova Afrika turuna çıktı... Doping cezasının ardından döndüğü kortlarda eski formunu yakalayamayarak hayal kırıklığı yaşayan Rus tenisçi, safariye çıkarak yaban hayvanlarının yanına sokuldu, çocuklarla ve devlet başkanlarıyla bir araya geldi.

Kadınlar tenisinin popüler figürü Maria Sharapova, Afrika turuna çıktı. Burada doğal ortamlarda çekildiği fotoğraflarla dikkat çekti.

Doping cezasının ardından döndüğü kortlarda eski formunu yakalayamayarak hayal kırıklığı yaşayan Rus tenisçi, safariye çıkarak yaban hayvanlarının yanına sokuldu, çocuklarla ve devlet başkanlarıyla bir araya geldi. Ruanda, Botswana, Kongo ve Uganda gibi ülkelerde gezinen Sharapova, katıldığı safarinin izlenimlerini ‘Neden daha önce birisi bana bunu yapmam gerektiğini söylemedi?’ ifadesiyle dile getirdi.

Bazı eğitim araçlarını beraberinde götürdüğü okullarda öğrencilere hediye etti ‘Afrika’ya aşık oldum’ ifadesini kullandı. Ruanda'da balta girmemiş ormanlarda dağ gorillerini ziyaret eden Sharapova, bu hayvanlarla kurduğu sıcak temas ile dikkat çekti.

Botswana'da aslanların yakınına kadar sokulan Sharapova'ya Afrika seyahatinde, iş adamı sevgilisi Alexander Gilkes eşlik etti. 

Aynı bölgede gorilleri geçtiğimiz ay da Brezilyalı ünlü futbolcu David Luiz'in yerinde incelediği belirtildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler