Mare Open'da şampiyonlar belli oldu

19.06.2015 - 21:13 | Son Güncellenme: 19.06.2015 - 21:13

TVF Pro Beach Tour Sole&Mare Open'da şampiyonlar belli oldu.

TVF Pro Beach Tour 2015’in beşinci etabı Sole&Mare Open bugün (19 Haziran) oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Erkeklerde şampiyonluk Stefan Basta – Lazar Kolaric ikilisini finalde 21-19 ve 21-10’luk setlerle 2-0 yenen Nikolay Kolev – Konstantin Mitev ikilisinin oldu. Sefa Urlu – Yasin Baysal ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı.

Bayanlarda ise Vendula Haragova – Michaele Formankova (Gökcan Koleji) ikilisini 19-21, 21-18 ve 15-6’lık setlerle mağlup eden Fatma Yıldırım-Merve Nezir’in oluşturduğu Alcatel One Touch takımı şampiyonluğa ulaştı. Najana Rodriges – Andrezza Martins  (Marmara Kolonya) ikilisi ise üçüncü oldu.

Ödül töreni
Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Nikolay Kolev – Konstantin Mitev ikilisine şampiyonluk kupasını Arkas’tan Levent Çağlar, madalyalarını Sole&Mare işletmecisi Murat Kaplan verdi.

İkinci olan Stefan Basta – Lazar Kolaric ikilisinin kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurulu Üyesi İbrahim Dağıstanlı, madalyalarını ise Fava Meze’den Boray Gülcü verdi.

Üçüncü olan Sefa Urlu – Yasin Baysal ikilisine kupasını ve madalyalarını Kavuklar GY adına Nergis Sarıyal verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Fatma Yıldırım-Merve Nezir (Alcatel One Touch) ikilisine şampiyonluk 

kupasını İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, madalyalarını Sole&Mare Beach Club İşletmecisi Altan Cenker verdi.

İkinci olan Vendula Haragova – Michaele Formankova (Gökcan Koleji) ikilisine kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurulu üyesi Soner Erdoğmuş, madalyalarını ise Varhan Emlak – İnşaat sahibi Soner Varhan verdi.

Üçüncü olan Najana Rodriges – Andrezza Martins  (Marmara Kolonya) ikilisinin kupa ve madalyalarını ise TVF İzmir İl Voleybol Temsilcisi Uğur Karakaş ve TVF Pro Beach Tour Sole&Mare Open Etap Sorumlusu Ersin Durgut verdi.

Senin için hazırladığımız haberler