Marco Fenoglio: "Bütün kupalar için savaşacağız"

19.08.2024 - 17:05 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 17:09

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımının İtalyan Başantrenörü Marco Fenoglio, yeni sezon öncesi tesisleri gezdi ve teknik heyet ile bir araya geldi.

Marco Fenoglio: "Bütün kupalar için savaşacağız"

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımının İtalyan Başantrenörü Marco Fenoglio, yeni sezon öncesi tesisleri gezdi ve teknik heyet ile bir araya geldi.

Fenerbahçe'nin yeni başantrenörü Marco Fenoglio, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandoyadis Tesisleri'ndeki voleybol salonunu gezdi. Burada Sportif Direktör Dariusz Stanicki ile bir araya gelen İtalyan Başantrenör Marco Fenoglio, teknik heyetle kısa bir toplantı yaptı ve görüş alışverişinde bulundu.

"Fenerbahçe dünyada herkesin bildiği bir kulüp"

Fenerbahçe Televizyonuna röportaj veren İtalyan Başantrenör Marco Fenoglio, “Fenerbahçe dünyada herkesin bildiği bir kulüp. Ben de böyle bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Dünyanın en iyi takımlarından birinin antrenörüyüm ve bundan gurur duyuyorum.

"Olimpiyatlarda madalya kazanmak kolay değil"

Olimpiyatları takip ettim. Türkiye’nin bütün maçlarını izledim. Karşılaşmalar zordu. Olimpiyatlarda madalya kazanmak kolay değil çünkü çok güçlü takımlar vardı. Fenerbahçe Medicana Takımımızın oyuncuları olimpiyatlarda güzel bir performans sergiledi.

"Avrupa’da güçlü rakiplerimiz var"

Takımımızın geçen sezon kazandığı şampiyonlukları biliyorum. Bu sezon geçtiğimiz sezonların üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Kolay olmayacak çünkü özellikle Avrupa’da güçlü rakiplerimiz var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

"Bütün kupalar için savaşacağız"

Böyle büyük bir kulüpte olduğunuz zaman bütün kupaları kazanmak istiyorsunuz. Takımımız çok güçlü ve biz bütün kupalar için savaşacağız.

"İstanbul çok büyük bir şehir"

İstanbul hakkında şimdilik fazla bir deneyimim yok. Çok büyük bir şehir. Tanımam için zamana ihtiyacım var.

"Burada olduğum için çok mutluyum"

Herkese çok teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum. Kulübümüz için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” dedi.

Yeni sezon hazırlıkları yarın başlıyor

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler