Marc Janko'dan olay Trabzonspor sözleri: "Aşağılandım"

08.08.2024 - 15:14 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 15:25

Trabzonspor'un eski futbolcusu Marc Janko, bordo mavili takımdaki günleriyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Marc Janko'dan olay Trabzonspor sözleri: "Aşağılandım"

AJANSSPOR - HABER

2012-2014 yılları arasında Trabzonspor forması giyen ve profesyonel kariyerini 2019 yılında sonlandıran Avusturyalı eski futbolcu Marc Janko, bordo mavili kulüpte oynadığı dönem için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kuzey Ekspres'in haberine göre; futbolculuk kariyeri sonrası Avusturya basınından Kurier'de spor yazarlığı yapan Janko'nun açıklamaları şöyle:

"Şenol Güneş'le yaptığım ilk görüşmeden sonra..."

"Trabzonspor sportif açıdan benim için Twente'nin tam tersiydi. Türkiye'ye çok fazla maç pratiği yapacağımı umarak ve kendime güvenerek gittim. Ancak antrenör Şenol Güneş'le yaptığım ilk görüşmeden sonra bunun benim için zor olacağını anladım.

"İnsanlar iyi muamele gördük"

İki yıl içinde sadece sekiz maç oynamama izin verildi. Sportif açıdan unutmam gereken ama özel hayatım açısından ise ilginç bir dönemdi: eşim ve ben kendimizi rahat hissettik ve insanlar tarafından iyi muamele gördük.

"Aşağılandım ve ardından takımdan izole edildim"

Başlangıçta kısa bir süre forma giydim ancak daha sonra koç değişikliği oldu ve Fenerbahçe'ye karşı alınan bir yenilginin ardından aşağılandım ve ardından takımdan izole edildim.

"Vahşi bir dönemdi"

Onlarla antrenman yapmama izin verilmiyordu. Sabah antrenman varsa öğleden sonra bireysel antrenman yapmak zorundaydım. Bu beş ay boyunca devam etti, benim için gerçekten vahşi bir dönemdi, daha önce hiç yaşamadığım gerçeküstü bir durumdu.

"Eşim bana destek oldu"

Geriye dönüp baktığımda, bunun beni üzmesine izin vermediğim için kendime hayran kaldım. Takım sporcusuyken birden bireysel sporcuya dönüşmek ve kendi egzersizlerinizi yapmak zorunda kalmak zihinsel olarak kolay değil. Eşim bu süre zarfında bana gerçek bir destek oldu."

Trabzonspor, Rapid Wien için zor bir rakip

Ayrıca Trabzonspor-Rapid Wien eşleşmesini de kısaca değerlendiren Marc Janko, "Trabzonspor, teknik açıdan yetenekli birçok oyuncusuyla Rapid için kesinlikle zor bir rakip. Rapid sezon başında çok uyumlu görünüyor, şu anda iyi çalışan bir eksenleri var. Yeşil-Beyazlıların şansı yok değil." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler